search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

It-pedagog med undervisning i matematik

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsRibbaskolan i Gränna
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-09-01
Sista ansökningsdag2019-09-18
Referensnr19-60-2224
Publicerad2019-08-28
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Ribbaskolan i Gränna
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-09-01
Sista ansökningsdag
2019-09-18
Referensnr
19-60-2224
Publicerad
2019-08-28

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdrag som finns?
Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen.
Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till Ribbaskolan!
Gränna skolområde består av Ribbaskolan F-9 i Gränna och Kumlabyskolan F-6 på Visingsö. Här arbetar totalt 80 personer och 570 elever i åldrarna 6-16 år har sin skolgång hos oss.
Våra skolor erbjuder fina, fräscha och ändamålsenliga lokaler och vi finns i en vacker och inspirerande miljö vid Vättern.

Alla som arbetar på Gränna skolområde arbetar för elevens bästa. En positiv och trygg lärmiljö är viktig för oss och vi verkar tillsammans för en skola där vi för pedagogiska diskussioner och utvecklande samtal. Personalens kompetens och engagemang märks tydligt i det dagliga arbetet och när vi nu utvecklar skolan vidare. Vi strävar efter att vara en skola som vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

Detta får du arbeta med
Som IT-pedagog i Gränna skolområde kommer du att stödja arbetet med att hjälpa eleverna att utveckla digital kompetens. Du arbetar nära skolledningen med IT relaterade frågor på både operativ och strategisk nivå. Du kombinerar tjänsten med undervisning i matematik på cirka 50 % på Ribbaskolans högstadie.

Din kompetens
Du har pedagogisk utbildning med behörighet att undervisa i ma 7-9 samt dokumenterad kompetens inom IT. Erfarenhet av liknande tjänst inom skola är meriterande. Kunskaper att stödja skolans utveckling av undervisningen i programmering är meriterande. Du är ansvarsfull och kan arbeta självständigt. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med elever, personal och skolledning och har en vilja och ett engagemang för att på ett hållbart sätt driva IT-utvecklingen framåt på Gränna skolområde. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta

Vårt skolområde strävar efter att vara en tillgänglig och digitaliserad utbildning.

Vi tillämpar löpande rekrytering så vänta inte med att skicka in din ansökan.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?
Rektor Rär Palmgren 036-106660

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.