search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Arbetsinstruktör till daglig verksamhet på Kålgården!

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-01-01
Sista ansökningsdag2019-09-17
Referensnr19-70-0137
Publicerad2019-08-27
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-01-01
Sista ansökningsdag
2019-09-17
Referensnr
19-70-0137
Publicerad
2019-08-27

Vilka är vi?
Daglig verksamhet har som mål att skapa meningsfull sysselsättning som ska bidra till ökad livskvalitet med personlig utveckling, stimulans och gemenskap samt främja delaktighet i samhället. Centralt i Jönköping ligger Kålgårdsverkstan som är en av Jönköping kommuns dagliga verksamhet för personer med olika typ av intellektuella funktionsvariationer. Det är en produktionsinriktad verksamhet där vi utför montering och paketering åt olika företag.

Som arbetsinstruktör hos oss arbetar du dagtid måndag till fredag och har åtta nära kollegor.


Vad innebär arbetet?
Du instruerar och handleder deltagarna i det dagliga arbetet utifrån deras individuella förutsättningar. Tillsammans med dina kollegor ska du leda verksamheten på ett sådant sätt att individerna och verksamheten utvecklas. Du verkar för ett gott bemötande gentemot deltagarna, anhöriga/gode män, kollegor och kunder. Du ansvarar också för dokumentation.

Vi arbetar aktivt för ökad självständighet, samt att erbjuda en trygg arbetsplats med social samvaro och god service.


Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller dig som är utbildad specialpedagog, fritidsledare eller liknande. Det är önskvärt att du har erfarenhet av att arbeta med personer med olika funktionsvariationer. Det är meriterande med erfarenhet av produktionsarbete.

Som person är du stabil, strukturerad och självgående. Du har förmåga att anpassa kommunikation och förhållningssätt utifrån situation. Du tar egna initiativ och sammarbetar bra med andra. Du är empatisk och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Du har en positiv inställning till ditt arbete och anstränger dig för att leverera lösningar.


Övrigt
Jönköpings kommun erbjuder alla anställda gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar och rabatt på gymkort, biobiljetter och länstrafikens årskort.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!


Upplysningar
Enhetschef Valbone Shosholli, 036-105612
Fackliga företrädare: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.