search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Specialpedagog

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTenhults so
AnställningsformTillsvidare
Omfattning80-100
Tillträdesdagenligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-09-08
Referensnr19-60-1969
Publicerad2019-08-14
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Tenhults so
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
80-100
Tillträdesdag
enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-09-08
Referensnr
19-60-1969
Publicerad
2019-08-14

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdrag som finns?
Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen.
Vi kallar det lärglädje.

Hos oss på Tenhults skolområde arbetar vi tillsammans för att utveckla självständiga, trygga och ansvarstagande individer. Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas.

Vår vision är "en skola där glädje, trygghet och lustfyllt lärande ger oss alla framtidstro".

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill bidra till att utveckla elevers förmågor, kunskaper och tilltro till sig själva samt förbereda dem för livet och framtiden.
Du vill och vi vill bidra till en likvärdig skola. Hos oss arbetar vi för en attraktiv och tillgänglig skola där våra pedagoger inspirerar till nyfikenhet, kreativitet och kunskap, genom att ta vara på varje barns talanger och styrkor. Alla barn ska trivas och må bra.

I din roll som specialpedagog förväntas du bidra med din kompetens genom arbete i eht, skolutvecklingsgrupp, flexen (resursgrupp), handledning av personal, föreläsningar, pedagogiska utredningar, leda möten med mera. Vi förväntar oss att du aktivt deltar i elevernas och personalens vardag för att med din kompetens kunna se och bidra till ytterligare utveckling. Vi vill att du ser till hela elevens skoldag.

Kompetenskrav
Vi söker dig, med specialpedagogisk utbildning, som kan bidra till en likvärdig och tillgänglig skola samt inspirerar till nyfikenhet, kreativitet och kunskap.

Vi förutsätter att du har lätt för att samarbeta och gillar att jobba i team. Som person är du en engagerad medarbetare som har förmåga att se till varje enskilt barns behov såväl som möjligheterna i gruppen och organisationen. Du är resultatinriktad, nyfiken, kreativ och driven.

Vi ser gärna att du har gedigen erfarenhet av specialpedagogiskt arbete liknande arbetsuppgiftsbeskrivningen. Vi efterfrågar kompetens att möta, utveckla, kartlägga och handleda kring olika funktionsvarianter tex intellektuell funktionsnedsättning, autismspektrum och neuropsykologi.

Vi ser gärna att du har ett pragmatiskt förhållningssätt.

Bra att veta
Vårt skolområde strävar efter att vara en tillgänglig och digitaliserad utbildning.
Vi tillämpar löpande rekrytering så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan. 

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länken till beställning av belastningsregister här.

Upplysningar
 Maria Aspegren, rektor 036-103039
Cecilia Larsson, bitr. rektor 036-103068
Fackliga förtroendevalda nås via administratören, 036-103050

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.