search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterskor till hemtjänstens områdespool

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdagenligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-09-15
Referensnr19-71-0108
Publicerad2019-08-12
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-09-15
Referensnr
19-71-0108
Publicerad
2019-08-12

Vilka är vi?
Inom äldreomsorgen i Jönköpings kommun finns fyra områdespooler vars uppdrag är att täcka upp vid kortare frånvaro på äldreomsorgens arbetsplatser. Tre av dessa pooler är inriktade mot äldre- och demensboenden utifrån tre geografiska områden och en pool är inriktad mot hemtjänsten som är kommunövergripande. Vi söker nu nya medarbetare som vill vara med och utvecklas tillsamman med oss i hemtjänstpoolen.

Vad gör vi?
Vi som arbetar inom poolen ersätter ordinarie personal vid oplanerad frånvaro så vi behåller god kvalitet och kontinuitet för individerna vi finns till för, våra äldre medborgare. Med kundens genomförandeplan som utgångspunkt utför vi vård, omsorg och serviceinsatser i kundens hem. I vårt arbete utgår vi alltid från individens behov och önskemål och våra insatser skall präglas av synsättet att individens egna resurser och styrkor skall tillvaratas. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som arbetar för att stärka den enskilde i sin vardag så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull.

Vad erbjuder vi?
Vi tillämpar årsarbetstid vilket möjliggör för dig att kunna påverka dina egna arbetstider och scheman. Vi erbjuder dig vidare ett varierande, meningsfullt men framförallt ett roligt arbete. Vår arbetsgrupp präglas av gemenskap och består vidare av medarbetare med varierande åldrar, bakgrunder och erfarenheter. Hos oss är det alltid god stämning och högt i tak och du kommer ingå i en arbetsgrupp med kompetenta arbetskollegor. Jönköpings kommun erbjuder dig dessutom gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar samt rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska samt har erfarenhet av arbete inom vården. Eftersom vi förflyttar oss mellan medborgarnas hem med bil behöver du som söker ha ett B-körkort. Vi söker vidare dig som är ansvarstagande, har lätt för att samarbeta samt har en positiv inställning till ditt yrke. Som person är du lyhörd och självgående samt intresserad och motiverad av att arbeta i en pool mot flera verksamheter. Eftersom att du kommer ersätta ordinarie personal vid frånvaro och kommer arbeta på olika arbetsplatser ställer detta krav på att du är som person vidare är flexibel och självständig. Att arbeta med människor kräver förståelse och respekt för individens behov. Vi ser därför att du som söker har empati och förmåga att sätta dig in i medborgarnas situation. Självklart ska du ha ett genuint intresse av att arbeta med människor!

Övrigt
I denna rekrytering kommer flera tillsvidaretjänster att tillsättas. 
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysning
Elina Terne, enhetschef tel: 036-10 73 76
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.