search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Medarbetare till Huskvarna Söders hemtjänst

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-08-26
Referensnr19-71-0131
Publicerad2019-08-12
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-08-26
Referensnr
19-71-0131
Publicerad
2019-08-12

Vilka är vi?
Huskvarna söder hemtjänst är en av kommunens hemtjänstgrupper! Grunden i vår verksamhet är ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke. Huskvarna Söder hemtjänst består av 23 medarbetare och vi utgår från vår grupplokal som är belägen på söder i Huskvarna. Vi arbetar i tre geografiska undergrupper för att bibehålla kontinuiteten hos våra kunder. Huskvarna Söder hemtjänst är en ansvarstagande och självgående arbetsgrupp. Vi söker nu två nya medarbetare som vill bli en del av vår arbetsgrupp och utvecklas tillsammans med oss, kanske är det du?

Vad gör vi?
Vi utför omvårdnads- och servicearbete i kundens hem dagtid och kvällstid såväl vardag som helg. Vi arbetar för att stärka och stödja varje individ, och utgår från dennes egna förutsättningar, behov och önskemål. Vidare arbetar vi strukturerat utifrån kontaktmannskap och genomförandeplaner, allt för att kunna stärka och stödja varje individ. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där du är delaktig i och tar ansvar för verksamhetens utveckling, du kommer att arbeta med ständiga förbättringar och följa befintliga rutiner och riktlinjer. Vi förflyttar oss mellan våra kunder med hjälpa av cykel eller bil.

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska samt har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Vidare söker vi dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor samt har en positiv inställning till ditt yrke, är ansvarstagande, empatisk och har lätt för att samarbeta med andra. Du är självgående genom att driva processer vidare, har ett strukturerat arbetssätt och utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet. För att trivas i rollen tror vi även att du är en flexibel, stabil och initiativtagande person. Vi kommer lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och mognad. B-körkort är ett krav i tjänsten.

Vad erbjuder vi?

  • Ett varierande arbete där en dag aldrig är lik den andra.
  • Ett arbete i en arbetsgrupp där det är högt i tak, i vår arbetsgrupp har vi nära till skratt! 
  • Möjlighet till personlig utveckling.
  • Chans att göra skillnad för någon annan. 
  • Individuell lönesättning.
  • Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
  • Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
  • Förmånscykel.

Övrigt
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysning
Matilda Bergström, enhetschef tel: 036-10 69 67
Fackliga representanter:Fackliga representanter
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.