search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

specialpedagog

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsGränna fo
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-10-01
Sista ansökningsdag2019-08-29
Referensnr19-60-2042
Publicerad2019-08-08
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Gränna fo
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-10-01
Sista ansökningsdag
2019-08-29
Referensnr
19-60-2042
Publicerad
2019-08-08

Arbetsplatsbeskrivning
Vill du arbeta nära barn och pedagoger? Vill du vara med och påverka hur ditt arbete ska se ut? Gränna förskoleområde består av fem förskolor med totoalt 250 barn. Förskolorna är placerade i gränna, Örserum, Ölmstad och på Visingsö. Alla förskolorna har nära till naturen och har lokaler som är väl anpassade för vår verksamhet.

Arbetsuppgifter
Som specialpedagog ska du vara en viktig del i arbetet med att planera och genomföra utbildningen på förskolorna så att den främjar barnens utveckling, hälsa och välbefinnande med särskilt ansvar för barn som behöver mer ledning, stimulans eller särskilt stöd. I arbetet ingår handledning till lärare, kontakter med vårdnadshavare, bhv, habilitering och skola. utrymme finns även att arbeta aktivit ute barngrupperna, tex med handledning, grupp och /eller individuell undervisning. Du är också delaktig i förskolans utvecklingsarbete. 

Kompetenskrav
Vi söker dig som är utbildad specialpedagog eller i slutet av din utbildning. Körkort är ett måste då några av våra förskolor finns på flera orter.
Du är en förebild för andra och har en förmåga att inspirera andra människor.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga intyg och betyg för tjänsten. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Du hittar ansökan om belastningsregister här.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Rektor Eva Nordh tfn. 103407
Lärarförbundet Kristina Göransson tfn 039033357

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.