search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterskor till nattjänst på kålgårdens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsKålgårdens äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning87% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag2019-10-22 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-08-25
Referensnr19-71-0127
Publicerad2019-08-07
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Kålgårdens äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
87% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
2019-10-22 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-08-25
Referensnr
19-71-0127
Publicerad
2019-08-07

Vilka är vi?
Kålgårdens äldreboende är ett äldreboende med hemtjänstinsatser och är beläget centralt i Jönköping med bra bussförbindelser. Kålgården är uppdelat på 3 enheter och består av 49 lägenheter varav fem är tvårummare. Det finns ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner och personalen arbetar efter ett fastställt schema med dag/kvälls/helgtjänstgöring. Kålgården är en arbetsplats med 34 engagerade medarbetare, god gemenskap och möjlighet till att påverka sitt arbete. Vi söker nu två nya medarbetare som vill vara en del av vårt team.

Vad gör vi?
Hos oss arbetar vi med att ge hyresgästen individuellt anpassad personlig vård, omsorg samt social stimulans utifrån biståndsbeviljade insatser med ett salutogent förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid individernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Du som söker ska vara utbildad undersköterska och det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenheter från äldreomsorgen. Vi värderar personlig mognad då det kan hjälpa dig att förstå situationer som boenden ställs inför. Du ser möjligheter, tar gärna egna initiaitiv, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du har en god samarbetsförmåga, men hanterar även självständigt arbete. Vidare har du ett empatiskt förhållningssätt och ser service och relationsskapande som en självklar del i arbetet! Du behärskar det svenska språket i tal och skrift då det förekommer kontakt med boenden och anhöriga samt dokumentation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Vad erbjuder vi?
- Flexibelt och varierande arbete
- En god sammanhållning
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter

Övrigt
Arbetet är förlagt till nätter, men det kan även förekomma vissa kvällar. Möten och utbildningar är förlagda på dagtid. Urval sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan dag!

Upplysningar
Marita Fredriksson, Enhetschef, 036-107111
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.