search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Stödassistent till Rosenborgsgatan

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag2019-10-01 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-08-28
Referensnr19-70-0132
Publicerad2019-08-07
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
2019-10-01 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-08-28
Referensnr
19-70-0132
Publicerad
2019-08-07

Vilka är vi?
Vi utökar nu bemanningen på gruppbostaden på Rosenborgsgatan 28 och söker en heltidstjänst dagtid. I gruppbostaden, som ligger i ett flerfamiljshus centralt i Huskvarna, bor sex medborgare med behov av stöd enligt Lag (1993:387) om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Vi ger också stöd till en medborgare som bor i egen lägenhet i närheten med beslut om servicebostad.

Vad gör vi?
Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge personlig omvårdnad, träning och service. Den boendes personliga integritet, egna förmåga och behov av stöd ska vara utgångspunkten och personalen skall arbeta utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Arbetet syftar till att ge den enskilde ett så innehållsrikt och kvalitativt liv som möjligt. Kontaktmannaskap tillämpas, vilket innebär ett större ansvar för en eller fler av de boende i gruppbostaden.


Vem söker vi?
Vård- och omsorgsprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Arbetet kräver att du har en lugn och trygg personlighet samt har god förmåga att kommunicera. Du förväntas tillsammans med övriga medarbetare planera och strukturera arbetet på ett självständigt, flexibelt och ansvarsfullt sätt. Körkort är önskvärt.


Övrigt
Arbetstiden är förlagd Dagtid, kväll samt helg.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!


Upplysningar
Enhetschef Rosenborgsgatan 28, Erika Forselius, 036-10 80 14
Anna Johansson, stödassistent/metodstödjare Rosenborgsgatan 28, 036-16 89 97

Fackliga företrädare; http://www.jonkoping.se/fackliga soc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.