search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare 7-9 Matematik och NO

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsLjungarumsskolan 7-9
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-08-25
Referensnr19-60-1729
Publicerad2019-08-06
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Ljungarumsskolan 7-9
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-08-25
Referensnr
19-60-1729
Publicerad
2019-08-06

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Vi söker dig som vill arbeta som lärare i matematik och NO på en skola som är på väg framåt. I din roll som pedagog ska du verka för att eleverna ska få en så god utveckling som möjligt. I ditt arbete ingår att stödja elevernas utveckling mot skolans mål. Du skapar miljöer som främjar elevernas lärande, utveckling och hälsa. Du har kontakt och samarbetar med elever, vårdnadshavare, övriga lärare, skolledning, övrig skolpersonal samt externa samarbetspartners.
Du arbetar självständigt inom riktlinjer och praxis. Du tillhör ett arbetslag där vi ser dig som en resurs som ska stärka det pedagogiska arbetet så att fler elever når målen. Du arbetar med vårt värdegrundsarbete i det löpande arbetet under dagen, såväl under lektioner som i övrig kontakt med elever, vårdnadshavare och kollegor. I arbetet igår även att du har intresse för det övergripande arbetet på skolan.

Välkommen till oss
Ljungarumsskolan 7-9 ligger i södra delen av Jönköping med närhet till både natur och stadsliv. Skolan har i dagsläget 385 elever fördelat på tre årskurser. På Ljungarumsskolan finns en enhet för tal och kommunikation som är till för elever med avvikande språkutveckling. På Ljungarumsskolan erbjuds du möjligheter att utvecklas och ta nästa steg inom ditt uppdrag. Tillsammans arbetar vi varje dag för kunskap och utveckling i trygghetens och hälsans tecken.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är legitimerad lärare i matematik och NO. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka.
Som person är du drivande, har tydliga förväntningar på eleverna och förmågan att anpassa undervisningen så att alla elever når resultat. Du är prestigelös och tar på ett naturligt sätt ansvar för att utveckla ditt arbete. Du har god samarbetsförmåga och har lätt för att handleda elever på ett sätt som ger varje elev förutsättningar att utvecklas och nå så långt som möjligt. Arbetet kräver att du är flexibel i ditt förhållningssätt, är initiativrik och har en positiv elevsyn. Att uppmuntra medinflytande, öppenhet och tolerans ser vi som självklart. Du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg  för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Du hittar ansökan om belastningsregister här.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Rektor Jon Borka, 036-10 61 14
Biträdande rektor Malin Haag, 036-10 61 20
Skolans expedition, 036-10 61 12
Lärarnas Riksförbund Jonas Rosander 036-10 79 02
Lärarförbundet Jenny Regnér 072-213 61 63

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.