search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Stödassistent till Markabergsvägen

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsMarkabergsvägen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag2019-09-02 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-08-18
Referensnr19-70-0131
Publicerad2019-07-31
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Markabergsvägen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
2019-09-02 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-08-18
Referensnr
19-70-0131
Publicerad
2019-07-31

Vilka är vi?
Markabergs gruppbostad är belägen i Bankeryd med vacker utsikt över Vättern. På gruppbostaden arbetar för närvarande 6 medarbetare. Gruppboendet har plats för 4 medborgare, för närvarande är 2 platser fyllda. Gruppboendet riktar sig mot medborgare med intellektuella funktionsvariationer och med olika omvårdnadsbehov.

Vad gör vi?
Arbetsuppgifterna består bland annat i att ge personlig omvårdnad, sociala aktiviteter, träning och service med beaktande av medborgarens personliga integritet. På Markabergsvägen arbetar vi utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt där utgångspunkten är medborgarens behov. Arbetet syftar till att ge den enskilde ett så innehållsrikt och kvalitativt liv som möjligt och vi arbetar med enskilda aktiviteter utifrån behov och förmågor. Kontaktmannaskap tillämpas och innebär att varje medarbetare har det yttersta ansvaret för en eller flera medborgare med olika kontakter kring denne och ansvarar för planering av strukturer. Social dokumentation och genomförandeplaner är ett viktigt arbetsredskap.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom omvårdnadsyrket. Du är lugn och trygg som person och har god självkännedom. Det är viktigt att du har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete samt att du har ett professionellt bemötande. Personlig mognad värderas högt då det hjälper dig att förstå olika situationer som den enskilde kan befinna sig i. Vi på Markabergsvägen Gruppbostad arbetar utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt och därför bör du som söker ha god pedagogisk insikt. Det är önskvärt att du har körkort.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg och sovande jour.
Provanställning kan komma att tillämpas.
Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysningar
Elvan Colak, Enhetschef 036-10 59 58
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.