search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Enhetschef till Mjölkafållans äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt Överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-08-16
Referensnr19-71-0119
Publicerad2019-07-19
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt Överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-08-16
Referensnr
19-71-0119
Publicerad
2019-07-19

Vilka är vi?
Socialförvaltningen omfattar funktionerna individ-och familjeomsorg, funktionshinderomsorg, äldreomsorg, hälso-och sjukvård samt myndighetsenhet. Äldreomsorgen skall tillgodose äldres individuella behov av vård, omsorg och trygghet i enlighet med verksamhetens mål, riktlinjer och rådande förutsättningar. Äldreomsorgen skall samverka med medborgare och organisationer samt med dessa verka för ett gemensamt arbetssätt. Äldreomsorgens särskilda boenden består i sin tur av tre områden uppdelade geografiskt och nu söker vi en enhetschef till äldreområde tre. Du kommer att ansvara för Mjölkafållans äldreboende som ligger centralt i Huskvarna med goda bussförbindelser. Mjölkafållans äldreboende är specialiserat för personer med demenssjukdom.


Vad innebär arbetet?
Som enhetschef ansvarar du för att planera, leda och driva din verksamhet för att genom dina medarbetare bidra till att våra hyresgäster kan leva ett värdigt liv och känna välbefinnande. Du har verksamhets-, ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar där utvecklings- och förbättringsarbete ingår som en naturlig del i ditt ledaruppdrag. Organisatoriskt är du underställd områdeschef och i ditt arbete har du stöd av personligt anknuten HR-konsult, rekryteringskonsult och ekonom. På plats ute i verksamheten har du också stöd av din enhetsadministratör och samordnare. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp aktuell för området, tillsammans med 15 chefskollegor. Du erhåller socialförvaltningens introduktionsprogram för nya chefer.


Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad socionom, sjuksköterska eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av strategiskt och operativt ledarskap och erfarenhet av att driva utvecklings- och förbättringsarbete, samt erfarenhet inom demens och psykiatri. Har du dessutom erfarenhet från kommunal verksamhet sedan tidigare ser vi detta som meriterande.  Du som söker är en trygg och stabil person som kan behålla lugnet och kontrollen i stressade situationer, är förtroendeingivande och har ett stort mått av personlig mognad. Du har dessutom en god samarbetsförmåga då mycket av arbetet utförs i grupp, men hanterar även självständigt arbete. Som person är du tydlig i din framtoning, tar gärna egna initiativ samt är resultatinriktad med en god förmåga att organisera och prioritera ditt arbete.

Du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Ditt ledarskap präglas av närvaro, delaktighet och engagemang. Utöver detta hanterar du såväl sakfrågor som medarbetare på ett professionellt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder:
- Förkortad arbetstid juni, juli och augusti
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel


Övrigt
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer kommer att ske v.34-35.
Välkommen med din ansökan redan idag!


Upplysningar
Jenny Wiberg Larsson Områdeschef: 036-106965
Marika Waldemarsson, Områdeschef:036-106895
Facklig representant, se se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.