search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Stödassistent till Lovisagatan 14

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-10-01
Sista ansökningsdag2019-08-18
Referensnr19-70-0127
Publicerad2019-07-17
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-10-01
Sista ansökningsdag
2019-08-18
Referensnr
19-70-0127
Publicerad
2019-07-17

Nu söker vi en stödassistent till Lovisagatan 14. I din roll som stödassistent stöttar du medborgaren i att vara så självständig som möjligt i vardagen och ser till att den blir meningsfull och givande.


Vilka är vi?
Gruppbostaden Lovisagatan 14  finns på Gräshagen i Jönköping. Hos oss bor det 5 medborgare. Medborgarna har intellektuella funktionshinder och några har även fysiska funktionshinder. Det finns alltid personal tillgängliga som stöd dygnet runt. Vi söker nu en kollega till vårt team.


Vad gör vi?
Arbetsuppgifterna består bland annat i att ge personlig omvårdnad, träning och service utifrån varje enskild individs behov som framgår av genomförandeplanen. Personalen arbetar utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt med inslag av social och praktisk träning som syftar till att öka självständigheten hos medborgaren. Arbetet syftar till att ge den enskilde ett så innehållsrikt och kvalitativt liv som möjligt. Dokumentation, kontaktmannaskap samt medicinhantering är en del av arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav för tjänsten.


Vem söker vi?
Vi söker dig som  har läst Vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande utbildning. Du har en lugn och trygg personlighet med god förmåga att kommunicera. Du är flexibel och kan ta eget ansvar och initiativ. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med personer med funktionshinder. Vi vill att du är en del av att skapa en så trygg och hemlik miljö för våra medborgare som bor på gruppbostaden. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med personer med intellektuella funktionsvariationer/omvårdnadsarbete. Körtkort är ett krav för tjänsten.

Vad erbjuder vi?
- En arbetsgrupp som präglas av ett positivt arbetsklimat och god sammanhållning.
- Ta chansen att vara med och påverka och förändra hur våra medborgares vardag ska se ut!
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Övrigt
Tjänsten är tillsvidare. Arbetstiden är förlagd dag/kväll, helg och sovande jour. Personalen har rörligt schema. 
Varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske under vecka 34-36.


Upplysningar
Anette Vadsten, Enhetschef 036-107377
Anna Vaim, Enhetschef 036-107527
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.