search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Produktionsledare

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsGatu o Park/Produktion/Drift
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
TillträdesdagEnl. ö k
Sista ansökningsdag2019-08-18
Referensnr19-55-0065
Publicerad2019-07-09
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Gatu o Park/Produktion/Drift
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
Enl. ö k
Sista ansökningsdag
2019-08-18
Referensnr
19-55-0065
Publicerad
2019-07-09Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge, vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som Tekniska nämnden ansvarar för. Tekniska Kontoret har som uppgift att förvalta, driva och utveckla verksamheter som rör kommunens mark och byggnader, gator och parker, skogar och naturreservat, färjetrafik, hamnar och parkeringsplatser samt vatten och avlopp. Verksamheten Produktion GPS ansvarar för driften av kommunens gator, park- och grönområden samt en viss entreprenadverksamhet inom anläggning. Verksamheten består idag av ca 100 medarbetare.

Arbetsuppgifter
Ledarskapet inom Jönköpings kommun kännetecknas av förmåga att visa tillit till medarbetare, hög integritet och ett föredömligt agerande, mod att leda samt vilja att utveckla verksamheten. Vi söker dig som vill vara med att utveckla och driva driftverksamheten. Du är drivande och har ett affärsmässigt sätt där du sätter kunden, uppgiften och personalen i centrum. I produktionsledarens ansvar ingår bl.a. planering, personalansvar för ca 10 medarbetare, budget och resultatansvar bl.a. inom områden som akuta driftstörningar och trafikanordningar.
Vi erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro och stor möjlighet till påverkan.

Kompetenskrav
Verksamheten söker en person som har högskoleexamen eller liknande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Kunskap kring lagar, regler och förordningar som berör verksamheten liksom erfarenhet av ledarskap och ekonomi är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet som samarbetsförmåga, lojalitet, strukturerad och kvalitetsmedveten. Kommunikation och förmåga att skapa och utveckla goda relationer såväl internt inom kommunen som externt till kommunmedborgare. Det krävs i rollen att du har förmåga att ta egna initiativ och driva arbetena på ett ansvarsfullt sätt. Körkort B är ett krav.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
• Förutsättningar och vilja till delaktighet
• Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
• Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
• Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Mattias Johansson Hjorth, Enhetschef 036-10 56 95
Catrin Wåhlund, Verksamhetschef 036-10 26 72

Vision, Marie Hoffmann 036 - 10 51 00

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.