search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Trädgårdens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-01-27
Referensnr18-71-0251
Publicerad2019-01-09
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-01-27
Referensnr
18-71-0251
Publicerad
2019-01-09

Vilka är vi?
I centrala Huskvarna ligger Trädgårdens äldreboende, en grön oas mitt i staden. Som namnet avslöjar har vårt boende en vacker trädgård som flitigt används så snart vädret tillåter. Äldreboendet består av en korttidsenhet, två demensenheter och fyra särskilda boende, sammanlagt 81 lägenheter. Hos oss finns det ett nära samarbete mellan olika yrkesprofessioner och vi arbetar efter ett fastställt schema. Vi arbetar efter ett salutogent förhållningssätt med äldreomsorgens värdegrund som utgångspunkt.

Vad gör vi?
Hos oss på Trädgården är arbetsuppgifterna varierande. Vi arbetar med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. Äldreomsorgens värdegrund och en salutogen syn och förhållningssätt ska vara vår plattform för hur arbetet organiseras och utförs. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi arbetar även med genomförandeplaner och social dokumentation.

Kompetenskrav
-Du har ett värdegrundsbetonat synsätt som genomsyrar ditt arbete.
-Du är flexibel och ansvarsfull samt har en förmåga att prioritera och planera ditt arbete, både individuellt och gemensamt med dina kollegor.
-Du vill utvecklas i ditt arbete och delta i förbättringsarbete.
-Det är meriterande om du har erfarenhet av vårdyrket.
-Vi ser gärna att du har goda datorkunskaper då dokumentation ingår i våra arbetsuppgifter.
-För att trivas på trädgårdens äldreboende ser vi gärna att du kan ta för dig och att du är van vid tungalyft då det förekommer i arbetet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder:
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg för dagtjänsten.
Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysningar
Malin Dowidat, Enhetschef, 036-107366
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.