search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska natt till Stattutgatans äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%*
Tillträdesdag2019-03-15 eller enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-01-18
Referensnr18-71-0246
Publicerad2018-12-18
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
2019-03-15 eller enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-01-18
Referensnr
18-71-0246
Publicerad
2018-12-18

Vilka är vi?
Stattutgatan är ett äldreboende beläget på Dalvik i Jönköping med goda bussförbindelser från centrala Jönköping. Hos oss har vi 70 lägenheter fördelade på 6 enheter varav en av dessa är en demensenhet. Vi på Stattutgatan vill genom vårt arbete skapa en trivsam miljö, ge en god omvårdnad och jobba med respekt för hyresgästernas integritet. Vår arbetsgrupp består idag av ett 70-tal engagerade medarbetare som trivs med att ge en god omvårdnad, med en hög servicenivå. Vi söker nu en undersköterska som är intresserad av att arbeta natt, kanske är det du?

Vad gör vi?
Våra arbetsuppgifter består bland annat av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som arbetar för att stärka den enskilde i sin vardag så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, arbete med genomförandeplaner och social dokumentation. Vi på Stattutgatan ger hyresgästerna möjlighet att delta i olika aktiviteter både på enheten tillsammans med personal och gemensamt i vår träffpunkt där aktiveringspersonal arbetar.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av omvårdnadsarbete och framförallt erfarenhet av natttjänstgöring.  Vi söker vidare dig som är initiativtagande, flexibel samt har god datorvana. Som person är du stabil och kan arbeta lika bra självständigt som i grupp. Empatisk förmåga är en viktig faktor i yrket då det hjälper dig att sätta dig in i medborgaranas situationer. Sist men inte minst ska du självklart ha ett stort intresse av att arbeta med människor.

Vad erbjuder vi?
-Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
-Arbete i en arbetsgrupp som alltid har god stämning och som präglas av gemenskap.

Övrigt
*Ange önskad tjänstgöringsgrad.
Arbetet är förlagt till natt.
Intervjuer planeras från 20190114 tom 20190201.

Upplysning
Frida Söderlinds, enhetschef tel: 036-10 20 75
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.