search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Timvikarier till Taberg/Norrahammar

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen och Funktionshinderomsorgen
AnställningsformTidsbegränsad
OmfattningEnligt överenskommelse
TillträdesdagOmgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-01-31
Referensnr18-71-0244
Publicerad2018-12-13
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen och Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
Enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-01-31
Referensnr
18-71-0244
Publicerad
2018-12-13

Vill du ha ett viktigt och varierande extrajobb inom vård och omsorg? Då är det dig vi söker!

Vad innebär tjänsten?
Som timvikarie inom vård och omsorg är du ett stöd i den enskildes vardag. Du kommer utföra vardagliga sysslor som promenader, städning, fritidsaktiviteter och skötsel av personlig hygien. Det är ett omväxlande och socialt arbete där dina arbetsuppgifter har som syfte att främja medborgarnas personliga förmågor. Vi söker timvikarier till äldreboenden, hemtjänsten och personlig assistans i Taberg och Norrahammar.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, har läst barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Kanske har du erfarenhet men inte utbildning och kanske läser du en pågående utbildning och är intresserad av att börja arbeta redan nu? Vi ser gärna att du har erfarenhet av omvårdnadsyrket eller erfarenhet av arbete med människor. Vi söker vidare dig som är lyhörd för andras behov och har lätt för att samarbeta. Du har en positiv inställning till ditt arbete och trivs i mötet med människor. I yrket förekommer ensamarbete vilket dessutom ställer krav på initiativförmåga.

Du som söker ska behärska det svenska språket i tal och skrift då du ska kunna kommunicera med våra medborgare och kollegor samt kunna skriva och läsa anteckningar om det dagliga arbetet. Du som söker ska ha fyllt 18 år och har B-körkort eller god cykelvana!

Vad erbjuder vi?

  • Omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet
  • Ett meningsfullt och framförallt roligt arbete.

Belastningsregister
För att få arbeta inom vård och omsorg måste du visa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din intresseanmälan. Blanketten hittar du här: Länk till Polisens hemsida. Om det blir aktuellt med anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.

Övrigt
Din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov och dina önskemål.
Vi bedriver verksamhet dygnet runt, så du kan arbeta dag, kväll, natt och helg.
Blir du anställd som timvikarie har du också goda chanser att få ett semestervikariat under sommaren 2019.

Kontakt
Rekryteringsenheten besvarar dina frågor på tel: 036-10 75 75 eller via e-post: rekryteringsenheten@jonkoping.se
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.