search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Larmtekniker

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsFastighet/Fastighet- och Byggservice
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. ö.k.
Sista ansökningsdag2018-11-18
Referensnr18-55-0125
Publicerad2018-11-06
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Fastighet/Fastighet- och Byggservice
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. ö.k.
Sista ansökningsdag
2018-11-18
Referensnr
18-55-0125
Publicerad
2018-11-06

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som Tekniska nämnden ansvarar för.

Tekniska kontoret svarar för kommunens fastigheter inom Jönköpings kommun. Fastighet och byggservice svarar för utförande av drift och underhåll av kommunens fastigheter.

Arbetsuppgifter
Larmteknikern är en specialist med ansvar att genomföra drift, skötsel och underhåll av fastighetens olika typer av säkerhetssystem såsom trygghet, inbrott och överfallslarm samt passagesystem.

För denna tjänst är du allmänt kunnig i säkerhetssystem. Har du ett specialistområde inom säkerhetssystem är det självklart en fördel.

Du som larmtekniker säkerställer i ditt dagliga arbete att dessa system fungerar enligt fastighetsägarens krav och hyresgästens förväntningar.

Kompetenskrav
För denna tjänst är du en specialist med ansvar att genomföra drift, skötsel och underhåll av fastigheters olika typer av säkerhetssystem såsom trygghet, inbrott och överfallslarm samt passagesystem. Du har kompetens att arbeta med administrativa stödsystem i pc-miljö. Utbildningskrav inom el/tele på gymnasienivå med yrkesexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Samt flerårig erfarenhet av säkerhetssystem.

Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning inom säkerhetssystem och tidigare utfört liknande arbetsuppgifter inom en fastighetsorganisation.Vi ser med fördel att du har kunskap om RCO-passage och inbrott.

Som person är du strukturerad, kvalitetsmedveten och tar ansvar för din uppgift, är utåtriktad och arbetar bra tillsammans med andra människor. Du har också lätt för att kommunicera på ett tydligt men samtidigt lyhört sätt. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och kan skapa goda kundrelationer. Du kommer dessutom att uppskattas i gruppen om du vill ta till dig och lära dig av dina kollegors kunskaper, samtidigt som du med glädje delar med dig av dina egna erfarenheter och kunskaper.

Körkort B är ett krav.

Övrigt
Tekniska kontoret är av tradition en mansdominerad förvaltning. En jämnare könsfördelning eftersträvas.

Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
- Förutsättningar och vilja till delaktighet
- Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
- Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
- Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete
- Du behärskar svenska språket väl i tal och skrift
- Innan anställning kan Jönköpings kommun kräva utdrag ur belastningsregistret

Upplysningar
Torbjörn Rosén, Enhetschef Tfn 0702-30 75 26

Stefan Petersson, Verksamhetschef Fastighet- och byggservice Tfn 036-10 61 83

Vision, Susanne Bosevik-Karlsson 036-10 77 94Kommunal, Carina Gardewall 036-10 51 00

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.