search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare inriktning fritidshem

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTorps skola, Bankeryd
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEfter överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-11-25
Referensnr18-60-0884
Publicerad2018-11-06
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Torps skola, Bankeryd
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-11-25
Referensnr
18-60-0884
Publicerad
2018-11-06

Välkommen till oss på Torps skola!
Torps skola ligger i Bankeryd och är en nybyggd f-6 skola med 300 elever. Skolan består av fritids uppdelat i två f-1 och 2-5 verksamhet. Personalen på Torps skola präglas av höga förväntingar på alla elever, ledning och stimulans genomsyrar verksamheter av samtliga pedagoger. Skolan har nära till naturen och man har tillgång till uteklassrum samt skolskog. Under skoltid erbjuder vi rastaktiviteter och en välfylld rastbod.

Vi söker nu 2 nya kollegor som vill arbeta tillsammans oss i våra fritidshem!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med planering, genomförande och utveckling av fritidshemmets dagliga verksamhet, i samarbete med övriga fritidspedagoger. En del av arbetet består av skolsamverkan i förskoleklassen tillsammans med förskolklasslärare. Är du behörig i ämnet idrott kommer det finnas möjlighet att ansvara för idrotten i åk1.

F-1 fritids är uppdelad på två avdelningar med ca 45 elever på varje. Tillsammans med två fritidspedagoger och förskoleklasslärare ansvarar ni för verksamheten på den ena avdelningen.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har examen som fritidspedagog eller som lärare med inriktning mot fritidshem och gärma behörighet i ämnet idrott. Det är viktigt att du har förmågan att kunna skapa goda relationer med barn, föräldrar och medarbetare. Viktigt är också att vara en god förebild samt vara initiativrik och drivande i det pedagogiska arbetet. Du har förmåga att se elevers olika behov, ta hänsyn till deras individuella förutsättningar och få elever att växa och utvecklas. Att vara trygg i lärarrollen och känna stolthet för sitt arbete är också viktiga egenskaper. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Du hittar länken till besltällningen av belastningsregistret nedan;https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Upplysningar
Kajsa Johansson Tf rektor tel.036-106540Magnus Borg, lärarförbundet 036-106594

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.