search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Barnskötare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTenhults förskoleområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-01-02
Sista ansökningsdag2018-11-25
Referensnr18-60-1063
Publicerad2018-11-05
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Tenhults förskoleområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-01-02
Sista ansökningsdag
2018-11-25
Referensnr
18-60-1063
Publicerad
2018-11-05

Arbetsplatsbeskrivning
Välkommen att söka till oss.Tenhults förskoleområde har sju enheter och en förskolebuss. Vi har byggt 3 nya förskolor i Tenhult och snart är de 4 färdig. Vi har också en ny förskola i Ödestugu. Alla enheter har nära till skog och natur. Vi arbetar med Hållbar framtid. Vi är mycket ute i naturen och undersöker. Att komma till Tenhult tar inte så lång tid du kan ta tåget 13 min från Jönköpings central och bussen går regelbundet. Vi söker tre tjänster till enheten.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är nyfiken på att utvecklas som barnskötare. Tillsammans med dina kollegor, ska du stimulera barns utveckling och lärande samt erbjuda barnen en trygg omsorg. Verksamheten utgår från en helhetssyn på barnet och barnets behov och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Förskolan ska förbereda barnen för fortsatt utbildning.

Kompetenskrav
Du har utbildning som barnskötare och har arbetat på förskola samt du har förståelse för våra styrdokument. Du har även grundläggande IT-kompetens. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat, har en god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete som barnskötare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga visar upp ett belastningsregister som är mindre än 12 månader gammalt. Handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länken till beställning av belastningsregister här.

Upplysningar
Sinikka Sandberg Förskolechef 036-103035 eller 103483. Kommunal 036-103059

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.