search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

IT-administratör

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsDalviksskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast, dock senast 190101
Sista ansökningsdag2018-11-11
Referensnr18-60-1062
Publicerad2018-11-05
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Dalviksskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast, dock senast 190101
Sista ansökningsdag
2018-11-11
Referensnr
18-60-1062
Publicerad
2018-11-05

Arbetsplatsbeskrivning
Dalviksskolan är en F - 6 skola med vackert naturnära läge på Dalvikshöjden. Våra ledmotiv är trygghet, kunskap och miljö. Vi är möjligheternas skola där vi ser till varje barns behov och förmåga. Här tar alla vuxna ett gemensamt ansvar för alla barn.

Arbetsuppgifter
Vi söker en IT /administratör (skolutvecklare med fokus på digitala möjligheter eller fokus på digitalt lärande) med relevant utbildning och erfarenhet av arbete med digitaliseringen inom skolan och med god pedagogisk insikt. Som IT-ansvarig är du ett stöd och deltar tillsammans med alla pedagogerna i verksamheten. Det innebär att IT-administratören är med och utvecklar alla lärares och elevers digitala kompetens och förmåga, allt för att förbättra elevernas kunskapsresultat och måluppfyllelse. IT-administratören är också en del i en organisation för teknisk support, inköp, och planering. Det pågår även ett utvecklingsarbete där målet är att IT tillsammans med skolbiblioteket och EHT-teamet skapar en organisation som stärker lärande och utveckling på hela enheten. En annan viktig del i uppdraget består av att planera och genomföra digital kompetensutveckling, leda workshops, stödja lokala digitala processer samt analysera behov och resultat. Du bör i rollen som IT-pedagog också kunna identifiera övergripande behov och utmaningar när det gäller det digitala skolbiblioteket. Målet är att utveckla biblioteket mot ett mediatek som samverkar med specialundervisningen/EHT-teamet på skolan.

Kompetenskrav
Relevanta kunskaper inom IKT, pedagogisk utbildning är mycket meriterande.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Per Johansson, Rektor 106164Anders Josefsson biträdande rektor 107323Maria Aspegren, Lärarförbundet 102763Linda Seebergs, Lärarförbundet 106198Ludwig Randau It-pedagog 0723-962073

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.