search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Gatuarbetare/Traktorförare

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsGatu o Park/Prod./Drift
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. ö.k.
Sista ansökningsdag2018-11-14
Referensnr18-55-0124
Publicerad2018-11-01
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Gatu o Park/Prod./Drift
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. ö.k.
Sista ansökningsdag
2018-11-14
Referensnr
18-55-0124
Publicerad
2018-11-01

Arbetsplatsbeskrivning
Gata park/Produktion är Tekniska Kontorets utförarenhet vad beträffar drift/underhåll, anläggning av gator, VA-ledningar och parker samt växthusproduktion

Arbetsuppgifter
Löpande drift och underhåll av kommunens gator, torg och parker i Jönköping eller Huskvarna. Exempel på arbetsuppgifter tvätt av trafikanordningar, ogräsrensning, manuell renhållning, traktorkörning, tömma papperskorgar m.m Snöröjning är en av våra huvudsakliga uppgifter vintertid och där ingår det att man skall ha beredskapstjänstgöring, helgarbete ingår också i tjänsten 

Kompetenskrav
Praktisk erfarenhet inom verksamhetsområdet.God erfarenhet som traktorförare med redskap samt B-körkort, vilket är ett krav för tjänsten.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:Förutsättningar och vilja till delaktighetMedvetenhet och ansvar för verksamhetens utvecklingProfessionellt förhållningssätt och lyhördhetSträvan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Upplysningar 1.Patrik Viktorsson produktionsledare 036-102070Upplysningar 2. Catrin Wåhlund Verksamhetschef 036-102672Upplysningar 3. Simon Petersson Enhetschef 036-105432

Facklig företrädare: Kommunal, Carina Gardewall tel. 036-105100

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.