search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Skolvaktmästare och IT-administratör

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsKålgårdsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2018-11-26
Sista ansökningsdag2018-11-18
Referensnr18-60-0955
Publicerad2018-10-31
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Kålgårdsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2018-11-26
Sista ansökningsdag
2018-11-18
Referensnr
18-60-0955
Publicerad
2018-10-31

Arbetsplatsbeskrivning
Kålgårdsskolan har drygt 280 elever och är en skola som utvecklas! Skolan har fyra fritidshem, samt döv- och hörselklasser, tal- och kommunikationsklasser samt särskola. Vi söker nu en skolvaktmästare tillika IT-administratör.

Arbetsuppgifter
Som skolvaktmästare på Kålgårdsskolan har du flera olika arbetsuppgifter. Det kan till exempel vara hantering av felanmälan, hantering och löpande underhåll av verksamhetens inventarier och utrustning såsom montering av inredning/möbler, internflyttar samt mindre reparationer. Du förväntas också arbeta med kontroll av lokaler utifrån säkerhet såsom brandsäkerhet och uppföljning av skyddsronder miljöarbete. Hantering av återvinning, samverkan med fastighetskontor, yttre aktörer samt planera arbetet tillsammans skolornas ledning och personal ingår också. Tunga lyft förekommer i tjänsten. Som en del i tjänsten är du också IT-administratör och sköter skolans IT vad gäller exempelvis underhåll, uppdateringar, anmälan till IT-support.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har lämplig gymnasiekompetens och erfarenhet som vaktmästare och/eller fastighetsservice eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För att kunna arbeta som IT-administratör krävs också goda datakunskaper. För att du ska trivas med arbetet krävs att du självständigt kan ta ansvar för ditt arbetsområde. Du behöver vara initiativtagare, ha god samarbetsförmåga och vara noggrann. Du är serviceinriktad, flexibel och gillar att arbeta i skolmiljö. Som vaktmästare är du en mycket viktig förmedlare av skolans värdegrund. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Övrigt
Bifoga gärna relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Rektor Louise Hultman, 036-107336
Bitr. rektor Lotta Lagö, 036-102618
Bitr. rektor Harald Filipsson, 036-102132
Lärarförbundet Miriam Axelsson, 036-102681

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.