search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Ekonomiadministratör

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsFastighet, verksamhet Fastighetsförvaltning
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. ö.k.
Sista ansökningsdag2018-11-11
Referensnr18-55-0122
Publicerad2018-10-31
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Fastighet, verksamhet Fastighetsförvaltning
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. ö.k.
Sista ansökningsdag
2018-11-11
Referensnr
18-55-0122
Publicerad
2018-10-31

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som Tekniska nämnden ansvarar för.                                                 Tekniska kontoret svarar för den samlade fastighetsförvaltningen inom Jönköpings kommun. Inom Tekniska kontoret förvaltas bebyggda fastigheter för skola och social verksamhet samt för övriga kommunala förvaltningar.Fastighetsförvaltningen svarar för förvaltning av egenägda fastigheter men även för inhyrda objekt.

Arbetsuppgifter
Tjänsten som ekonomiadministratör är en tjänst med huvudsyfte att granska och administrera inkomna fakturor mot gällande ramavtal. Granskningen innefattar bland annat att granska fakturor mot prislistor och gällande avtal och kontakta leverantörer då underlag saknas eller inte överensstämmer med vad som avtalats. Du kommer även svara för andra administrativa uppgifter inom avdelningen, såsom att skriva protokoll, beställa kontorsmaterial mm.
Kompetenskrav
Du har goda kunskaper i Officepaketet, främst word och excel. Det är en fördel om du arbetat med ekonomiadministration i ekonomisystemet Visma och har vana av arbete i fakturasystem.Du har en gymnasieekonomiutbildning eller motsvarande.Du har god social kompetens, är driven, noggrann och ansvarsfull. Du har mycket god förmåga att kommunicera. Du skall ha förmåga att jobba självständigt och under eget ansvar. Kunskap i momsfrågor och speciellt inom fastighetssektorn är en merit. Det värdesätts dessutom om du har en förmåga att ”tänka utanför boxen” och se till fastighetsförvaltningens bästa.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:

  • Förutsättningar och vilja till delaktighet
  • Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
  • Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
  • Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Fredrik Rönneke, verksamhetschef Fastighetsförvaltningen, 036-10 52 67

Vision: Susanne Bosevik-Carlsson 036-10 77 94
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.