search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till specialenhet

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-01-01
Sista ansökningsdag2018-11-20
Referensnr18-71-0213
Publicerad2018-10-30
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-01-01
Sista ansökningsdag
2018-11-20
Referensnr
18-71-0213
Publicerad
2018-10-30

Vilka är vi?
Solstickegatans äldreboende ligger på Bäckalyckan, i de centrala delarna av Jönköping. Vi är kommunens enda enhet för en specifik målgrupp, nämligen äldre män med missbruksproblematik. Genom vårt arbete vill vi skapa en trivsam miljö och atmosfär där våra medborgare kan bibehålla en god livskvalité. Vår arbetsgrupp består idag av sju medarbetare, vi söker nu en medarbetare som vill bli en del av vår arbetsgrupp och utvecklas tillsammans med oss.

Vad gör vi?
Vi lägger stor vikt vid individernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. Arbetet vi utför är kommunikativt och stöttande där vi dagligen motiverar medborgarna i deras vardag. För oss är det viktigt att varje medborgare ska få anpassad vård och omsorg samt social stimulans. I arbetet ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner samt social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst vård-och omsorgsporgrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av vårdarbete samt personer med missbruksproblematik. I vårt arbete sammarbetar vi mycket och därför söker vi dig som har en god sammarbets- och kommunikationsförmåga. Som person är du som söker stabil, relationsskapande och lösningsfokuserad.
Manuellt B-körkort är ett krav. 

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Övrigt
Urval sker löpande. 
Arbetstiden är förlagd till dagar, kvällar och helger. 

Upplysningar
Rebecca Johansson, tel: 036-10 72 48
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.