search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Mjölkafållans äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-01-01
Sista ansökningsdag2018-11-09
Referensnr18-71-0210
Publicerad2018-10-26
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-01-01
Sista ansökningsdag
2018-11-09
Referensnr
18-71-0210
Publicerad
2018-10-26

Vilka är vi?
Mjölkafållans äldreboende är ett specialiserat boende för personer med demenssjukdom. Mjölkafållan är beläget i Huskvarna, nära till centrum och med god tillgång till kollektivtrafik. Fina promenadvägar erbjuds längs Vätterstranden i närområdet. Mjölkafållans äldreboende har 36 lägenheter fördelade på 4 enheter. Vi arbetar utifrån Äldreomsorgens värdegrund och har ett salutogent förhållningssätt i vårt arbete. Personalgruppen består av olika åldrar och kulturer.

Vad gör vi?
Hos oss arbetar vi med alla förekommande arbetsuppgifter på äldreboende. Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid individernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Du har minst 2 års erfarenhet av demensvård. Du är flexibel och kan självständigt planera och utföra ditt arbete och har en god samarbetsförmåga samt kommer med egna initiativ och lösningar. Du vill utveckla och delta i vårt förbättringsarbete.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder:
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.- Betald semester från första anställningsåret.- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.- Förmånscykel

Övrigt
Arbetstiden är förlagd dag/kväll/helg.. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Anneli Putsén, Enhetschef 036-107390Maria Lundberg, Samordnare 036-107636Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.