search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Vaktmästare/Postservice (Timvikarie)

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsStäd o Konferens/Budcentralen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning1-100%
TillträdesdagEnl. ö.k. till Enl. ö.k.
Sista ansökningsdag2018-11-25
Referensnr18-55-0118
Publicerad2018-10-19
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Städ o Konferens/Budcentralen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
1-100%
Tillträdesdag
Enl. ö.k. till Enl. ö.k.
Sista ansökningsdag
2018-11-25
Referensnr
18-55-0118
Publicerad
2018-10-19

Arbetsplatsbeskrivning:
Verksamheten Städ och Konferens, som är en del av Tekniska kontoret, omfattar ca 250 tjänster uppdelat på Städservice, Café Hoven och Budcentralen där städservice utgör 95% av verksamheten. Våra uppdrag återfinns inom kommunens olika verksamheter som t. ex. förskola, skola, äldreboenden och kontor. Vår verksamhet genomsyras av vår värdegrund: service, kvalité, trygghet och trivsel. Vår ambition är att säkerställa en frisk och hälsosam inomhusmiljö för alla medborgare som vistas i kommunens lokaler.

Arbetsuppgifter:

Sortering, utdelning och hämtning av post/paket till medarbetare som jobbar i Jönköpings kommun.
Hantering och distribution sker via bil/cykel eller till fots mellan kommunens lokaler .
Behjälplig med vaktmästeriuppgifter i förvaltningshusen Hoven, Huskvarna Stadshus samt A6, kasernen och på ett flertal förskolor i Jönköpings kommun.

Kompetenskrav:

Körkort B är ett krav

God lokalkännedom och orienteringsförmåga då posthantering sker till/från olika verksamhetsställen utspridda i kommunen.

Övrigt:


Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
• Noggrannhet och tillförlitlighet
• Vilja till delaktighet
• Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
• Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
• Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar:
Caroline Bergqvist, enhetschef 036- 10 21 86
Torsten Spets, arbetsledare 036-10 53 40

Kommunal: Carina Gardewall 036-10 51 00

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.