search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Idrottsinstruktör

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsSanda Utbildningscentrum
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-01-01 till 2019-12-31
Sista ansökningsdag2018-10-21
Referensnr18-61-0113
Publicerad2018-10-10
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Sanda Utbildningscentrum
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-01-01 till 2019-12-31
Sista ansökningsdag
2018-10-21
Referensnr
18-61-0113
Publicerad
2018-10-10

Vill du bli vår nya idrottsinstruktör på Sanda Utbildningscentrum och vara en del av en engagerad och professionell personalstyrka som med glädje antar de utmaningar det innebär att verka i en framgångsrik skola?

Vilka är vi?
Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna består av fyra olika skolformer; Sandagymnasiet, Sanda Gymnasiesärskola, Sanda Grundsärskola och Sanda Idrottshögstadium. Sanda Idrottscentrum är också en del av verksamheten där idrottsutbildning bedrivs på skoltid som en del av gymnasieutbildningen. På Sanda Utbildningscentrum går det cirka 1400 elever och vi är ungefär 200 anställda där våra gemensamma ledord är Glädje, Engagemang, Trygghet, Utmaning och Professionalism.
 
Vad gör vi?
På Sanda utbildningscentrum erbjuder vi våra elever goda förutsättningar att kombinera studier och idrott genom att arbeta med helheten i elevens lärande. Vi fokuserar på att utveckla elevens förmågar i alla skolan ämnen, i sin idrott och sociala kompetens.
 
Vad innebär arbetet?
Du kommer att undervisa i ämnet specialidrott, främst teoridelarna i tränings- och tävlingslära, på NIU (nationell idrottsutbildning) samt LIU (lokal idrottsutbildning). Du kommer att undervisa elever på gymnasiet och idrottshögstadiet.
 
Vem söker vi?
Dig som har lärarlegitimation i idrott och hälsa samt psykologi på gymnasienivå. Du har erfarenhet av elitidrott på nationell och internationell nivå samt erfarenhet av undervisning inom Specialidrott/tränings- och tävlingslära på gymnasienivå. Du har goda ämneskunskaper och är pedagogiskt skicklig. Du har goda IT-kunskaper och kan på ett naturligt sätt använda digitala verktyg i din undervisning. Vi på Sanda Utbildningscentrum fäster stor vikt på personlig lämplighet där vi värdesätter dina kvalifikationer såväl som personliga egenskaper.

Du är...
-Samarbetsvillig och lyhörd
-Nyfiken med en förmåga att engagera och inspirera elever
-Flexibel och positiv
-Kommunikativ och kreativ
 
Övrig information:
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
 
Vid frågor kontakta:
Tommy Tomth, verksamhetschef - 036-106593, tommy.tomth@jonkoping.se
 
Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.