search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Mårbackas demens korttidsenhet

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-10-24
Referensnr18-71-0198
Publicerad2018-10-10
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-10-24
Referensnr
18-71-0198
Publicerad
2018-10-10

Vill du vara med och starta och utveckla en verksamhet från grunden? Då är detta chansen för dig, skicka in din ansökan idag!

Vilka är vi?
Mårbacka korttidsenhet med inriktning demens kommer under hösten 2018 att starta upp i nya lokaler på Rosendala äc Odengatan 8 B i Huskvarna. Den nya enheten består av 9 lägenheter och är placerad på 2.a våningen på Rosendala. Mårbacka ligger i centrala Huskvarna med bra bussförbindelser och med närhet till grönområden och affärer.

Vad gör vi?
En korttidsenhet är en tillfällig vistelse som ska vara en aktiv period med klar målsättning präglad av ett rehabiliterande synsätt. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare och vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden och ett salutogent förhållningssätt med fokus på livskvalitet och säker omvårdad. Alla som vistas hos oss ska så långt som det är möjligt få ett individuellt utformat stöd. Vi lägger stor vikt vid medborgarnas integritet och att stärka den enskildes förmågor och resurser så att den upplever en begriplig, hanterbar och meningsfull vardag. Vi har ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner som med sina specifika kunskaper/yrkesområden medverkar till att den enskilde medborgaren sätts in i ett helhetsperspektiv.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av demensvård och har någon form av specialistutbildning inom området. Du vill utvecklas i ditt arbete samt vara delaktig i förbättringsarbete. Vidare ser vi att du har ett professionellt förhållningssätt, är innovativ och kan planera och strukturera din vardag. Du är empatisk, lojal och har lätt att samarbeta och skapa goda relationer både mot de enskilda medborgarna och arbetskollegor. Du som söker god förmåga att ta eget ansvar och hitta lösningar tillsammans med dina kollegor i din vardag.
Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Vi erbjuder:
- Vi tillämpar individuell lönesättning.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helg.
Ange önskad tjänstgöringsgrad i din ansökan.
Vi tillämpar löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Ulrika Gustavsson, enhetschef 036-10 71 50
Justyna Barczyniec, Samordnare 036-10 62 27
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc


 

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.