search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

HR-konsulter

#LI-priority
FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsHR-enheten
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-11-04
Referensnr18-60-0797
Publicerad2018-10-08
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
HR-enheten
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-11-04
Referensnr
18-60-0797
Publicerad
2018-10-08

Vi söker HR-konsulter som ska arbeta direkt mot utbildningsförvaltningens chefer, är du en av dem vi söker?

Vi är...
... utbildningsförvaltningens HR-enhet i Huskvarna som består av tjugo medarbetare som bistår förvaltningens chefer, i huvudsak rektorer och förskolechefer, i deras arbetsgivaransvar. Vi vägleder chefer såväl operativt som strategiskt inom områdena kompetensförsörjning, arbetsrätt, arbetsmiljö och lönebildning. En central fråga för HR-enheten framöver är att möta enheters olika behov och förutsättningar för att uppnå en likvärdig skola.

Att vara HR-konsult hos oss…
... är ett omväxlande och spännande uppdrag! Som konsult är du ett kvalificerat bollplank för chefer i frågor som t.ex. rekrytering, rehabilitering samt lagar och avtal. Du bidrar med HR-perspektivet i verksamhetsarbetet för att mål ska nås och samtidigt leva upp till kommunens värdegrund och medarbetaridé.

Du blir en av sju HR-konsulter som ansvarar för var sitt område och är kontaktperson för respektive områdes chefer. Varje HR-konsult har också ett tilldelat fokusområde inom HR för att hålla chefer och konsultgruppen uppdaterad. I nuläget behöver gruppen förstärkning inom området kompetensförsörjning vilket bl.a. innebär att delta på mässor och VFU-träffar, planera och utvärdera mässdeltagande samt samarbeta med förvaltningens ambassadörer

Vi söker dig...
… som har en akademisk examen inom HR eller liknande och gärna några års erfarenhet av HR-arbete. Det är också meriterande om du har arbetat inom offentlig sektor.

Du:
– är resultatinriktad och vill se saker hända
– skapar förtroende och goda relationer genom ett professionellt och gott bemötande
– har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift

Vi erbjuder:
– en positiv och inkluderande arbetsplats där vi tillsammans arbetar för att nå bästa resultat
– en spännande verksamhet med möjlighet till personlig utveckling inom HR-området
– generösa möjligheter till kompetensutveckling

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig som anställd hos oss på länken. Jobba i Jönköpings kommun

Löpande urval kommer ske, vilket innebär att vi kontinuerligt kallar sökande till intervju under ansökningstiden.

Upplysningar...
Christina Hvirf, Strategisk chef telefon, 036-10 63 76
Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.