search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till demensenhet

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%*
TillträdesdagSnarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-10-23
Referensnr18-71-0197
Publicerad2018-10-09
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
Snarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-10-23
Referensnr
18-71-0197
Publicerad
2018-10-09

Vilka är vi?
Kristinedals äldreboende består av två demensenheter, två korttidseneheter, en träffpunktsverksamhet och två äldreboenden. Äldreboende ligger centralt beläget i västra Jönköping och vi som arbetar här består av en arbetsgrupp på 55 medarbetare. Vi arbetar efter dokumenterade mål och strävar efter ett salugent förhållningssätt med äldreomsorgens värdegrund som utgångspunkt. Vi söker nu en ny medarbetare till vår demensenhet Lärkan som vill bli en del av vår arbetsgrupp och utvecklas tillsammans med oss.

Vad gör vi?
Våra arbetsuppgifter består av att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid personernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. Vi arbetar för att stärka medborgarens förmågor och resurser så denne upplever sin vardag meningsfull, hanterbar och begriplig. Vi erbjuder stöd och hjälp med hög kvalitet för ett självständigt liv. Vidare arbetar vi med ett aktivt kontaktmannaskap och ombudsroller. Social dokumentation och aktivt arbete med genomförandeplaner är en naturlig del i arbetet.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett varierande och meningsfullt men framförallt ett roligt arbete. Vår arbetsgrupp präglas av gemenskap och består vidare av medarbetare med varierande åldrar, bakgrunder och erfarenheter. Hos oss är det alltid god stämning och högt i tak. Jönköpings kommun erbjuder dig dessutom gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar samt rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska samt har erfarenhet av demensvård. Empatisk förmåga är viktigt i yrket då det hjälper dig att förstå olika situationer som den enskilde kan befinna sig i. För att trivas i rollen som undersköterska tror vi att du som söker är flexibel, serviceinriktad och strukturerad. Som person är du stabil, du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt samt samarbeta bra med andra.
Självklart ska du ha ett stort intresse av att arbeta med människor!

Övrigt
*Ange önskad tjänstgöringsgrad.
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysning
Amanda Norberg Orrell, enhetschef tel: 036-10 57 86
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.