search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare åk 1-3

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTalavidskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-01-07
Sista ansökningsdag2018-10-24
Referensnr18-60-0796
Publicerad2018-10-05
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Talavidskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-01-07
Sista ansökningsdag
2018-10-24
Referensnr
18-60-0796
Publicerad
2018-10-05

Arbetsbeskrivning
Till Talavids skolområde söker vi nu en lärare med inriktning mot undervisning i årskurs 1-3. Talavidskolan F-6 ligger mitt i centrala delen av Jönköping med närhet till natur, stadsliv och direkt anslutning till Vättern. Skolan har i dagsläget 420 elever och 5 fritidshem. På Talavidskolan månar vi om att alla ska trivas och göra sitt bästa efter egen förmåga.

Arbetsuppgifter
Klasslärarundervisning i årskurs 1-3 med tillhörande arbetsuppgifter.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är legitimerad lärare med inriktning mot åk F-3 alternativt åk 1-6. Grundläggande IT kunskaper är ett krav. Utbildning och/eller erfarenhet av specialpedagogik är meriterande.

Du är väl förtrogen med läroplanen, LGR 11, och är trygg i din roll som lärare och de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Du kan arbeta självständigt och vi ser det som en förutsättning för tjänsten att du även har lätt för att samarbeta i arbetslag där olika yrkeskompetenser ingår. Du är en engagerad ledare och bemöter varje elev utifrån dennes behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Du hittar ansökan om belastningsregister här.

Upplysningar
Åse Norman, rektor 036 103922
Andreas Swenlert bitr rektor 036 10811
Mats Edvardsson Lärarförbundet 036 107485

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.