search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Biträdande enhetschef

#LI-priority
FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsHälso- och sjukvårdsfunktionen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-11-04
Referensnr18-71-0193
Publicerad2018-10-04
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Hälso- och sjukvårdsfunktionen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-11-04
Referensnr
18-71-0193
Publicerad
2018-10-04

Vilka är vi?
Socialförvaltningen i Jönköpings kommun är en sammanhållen förvaltning med ett tydligt fokus på de personer vi är till för. Vi gör skillnad för våra invånare!

Hälso- och sjukvårdsfunktionen leds av funktionschef, områdeschefer, enhetschefer och biträdande enhetschefer. Vi är uppdelade i 11 hälso- och sjukvårdsteam och ett hemteam. Vi arbetar tvärprofessionellt, vilket innebär att specialistsjuksköterska/sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast samt rehabassistent har ett mycket nära samarbete. Tillsammans är vi ca 450 medarbetare.

Vi arbetar med planerade och akuta hälso- och sjukvårdsinsatser, insatserna handlar om vård, omvårdnad, rehabilitering, habilitering och palliativ vård. Arbetet utförs i den enskildes hem oavsett boendeform.

Vem söker vi?
Vi söker dig som tillsammans med enhetschef vill vara med och driva och utveckla verksamheten. Du är legitimerad sjuksköterska/specialistsjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Det är meriterande om du tidigare har haft någon form av ledarroll, särskilda ansvarsområden eller andra särskilda arbetsuppgifter som du kan ha nytta av i din roll som biträdande enhetschef.

Du är en stabil person med ett professionellt förhållningssätt. Du är initiativtagande och kommer ofta med nya idéer som du omsätter i praktiken. Du ser till helheten och tänker strategiskt. Du samarbetar väl med andra och kommunicerar på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad innebär tjänsten?
Ditt uppdrag är att tillsammans med enhetschef i ett hälso- och sjukvårdsteam leda, utveckla och följa upp verksamheten. Du har en operativ ledarroll och visst personalansvar i teamet där du arbetar. Vid behov omfördelar du personalresurser och löser bemanningsfrågor. Du är ett stöd för enhetschefen i områden som rör arbetsmiljö, ekonomi och utveckling av verksamheten.

Vad kan vi erbjuda dig?
• Möjligheter till kompetensutveckling
• Flexibel arbetstid
• Kortare arbetstid juni-augusti
• Betald semester första anställningsåret
• Subventionerad friskvård
• Rabatt på Länstrafikens årskort och biobiljetter
• Förmånscykel

Övrigt
Rekryteringen avser 3 tjänster till olika team. Urval sker löpande och tillsättning kan ske innan sista anökningsdag. Välkommen in med din ansökan!

Upplysningar
Bitr. enhetschef Lise-Lotte Fröding, 036-10 64 76 alt. lise-lotte.froding@jonkoping.se
Enhetschef Frank Hammer, 036-10 36 36 alt. frank.hammer@jonkoping.se
Enhetschef Karin Aldensjö, 036-10 22 42 alt. karin.aldensjo@jonkoping.se

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.