search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare 1-3

#LI-priority
FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsHovslättsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2019-01-07
Sista ansökningsdag2018-11-11
Referensnr18-60-0768
Publicerad2018-10-02
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Hovslättsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2019-01-07
Sista ansökningsdag
2018-11-11
Referensnr
18-60-0768
Publicerad
2018-10-02

Välkommen till en positiv arbetsplats på Hovslättsskolan!
Hovslättsskolan är ett skolområde som består av förskoleklass, fritidshem och grundskola F-6 med cirka 320 elever. Antalet anställda är 45 personer. Skolområdet är beläget 5 km söder om Jönköpings centrum. I närområdet finns idrottsplats, hembygdsgård, vandringsled och fin natur som används i undervisningen. Skolans pedagoger jobbar i arbetslag där olika yrkeskategorier arbetar tillsammans med eleverna under skoltid och fritidstid. Enhetens styrka är kompetenta och engagerade pedagoger. Vi har en hög måluppfyllelse, sätter kunskap i centrum och har fokus på trygghet- och värdegrundsarbete.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en lärare till årskurs 2, med start i januari 2019 eller enligt överenskommelse. I din roll som lärare på Hovslättsskolan jobbar du nära dina kollegor med en strävan att alla elever ska nå kunskapsmålen, känna glädje, trygghet och ha en meningsfull skolgång.Du är en tydlig ledare och har förmåga att motivera och engagera eleverna till att vilja lära och nå en högre måluppfyllelse. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och väl insatt i skolans styrdokument.

Kompetenskrav
Vi söker Dig som har behörighet att undervisa i årskurs F-3 eller årskurs 1-6. Du ska ha goda pedagogiska kunskaper, vara väl förtrogen med läraruppdraget utifrån våra styrdokument.

Du behöver ha ett inkluderande bemötande där utgångspunkten är att alla elever vill och kan lära sig. Vi lägger stor vikt vid gott ledarskap, god samarbetsförmåga med elever, vårdnadshavare och kollegor. Grundläggande IKT-kunskaper är ett krav.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Länk till beställning av utdrag ur belastningsregister

Varmt välkommen med din ansökan!

Länk till film om att vara lärare i Jönköpings kommun/HovslättLänk till Hovslättsskolans hemsida

Upplysningar
Rektor Åsa Selvander, 036-103760Bitr rektor Marcus Mohlin, 036-103761Lärarförbundet Helena Josefsson, 036-103747Lärarförbundet Marika Lindberg, 0730-288049

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.