search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Administratör på förskola

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsBäckalyckans Förskoleområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-01-07
Sista ansökningsdag2018-10-22
Referensnr18-60-0738
Publicerad2018-10-01
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Bäckalyckans Förskoleområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-01-07
Sista ansökningsdag
2018-10-22
Referensnr
18-60-0738
Publicerad
2018-10-01

Arbetsplatsbeskrivning
Bäckalyckans Förskoleområde består av 4 förskolor, som ligger på Väster i centrala Jönköping. Solstickans, Bäckalyckans, Junedals och Västra Förskolan. Ditt kontor är placerat på Solstickans Förskola bredvid Förskoleledningen.
Arbetsuppgifter
Du ska ta hand om placering av våra pooltjänster, övrig vikarieanskaffning, faktura hantering, arbete i Jönköpings Kommuns personalsystem Visma, Time care planering,inköp samt andra förekommande administrativa uppgifter.
Vi berättar mer vid intervjun.

Kompetenskrav
Kunskaper inom Jönköpings Kommuns olika system såsom Visma, Time Care planering mm.
Vi förutsätter att du har god datavana, systemvana, och behärskar officepaketet. Du bör vara stresstålig och kunna ha flera bollar i luften samtidigt. Du ska kunna arbeta självständigt och arbetet kräver ibland att du snabbt kan prioritera bland dina arbetsuppgifter och inte vara rädd för att fatta beslut. 
Administrativ utbildning är meriterande.

Övrigt
Tjänsten kan innebära arbete inom andra förskoleområden i Junedalsspåret.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot din ansökan snarast, dock senast 18-10-14
Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Länk: till belastningsregistret

Upplysningar:
Anna Backehed, Förskolechef 036-107206
Curt Junvik, Biträdande Förskolechef 036-103005

Vision: 0771-440000
Akademikerförbundet SSR: 08-6174400


                             

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.