search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Medarbetare till Stattutgatans äldreboende och demensenhet

FörvaltningSocialförvaltningen
Arbetsplatsäldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare och vikariat
Omfattning*100%
TillträdesdagEnl. Överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-10-18
Referensnr18-71-0186
Publicerad2018-09-27
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare och vikariat
Omfattning
*100%
Tillträdesdag
Enl. Överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-10-18
Referensnr
18-71-0186
Publicerad
2018-09-27

Vilka är vi?
Stattutgatan är ett äldreboende beläget på Dalvik i Jönköping med goda bussförbindelser från centrala Jönköping. Hos oss har vi 70 lägenheter fördelade på 6 enheter varav en av dessa är en demensenhet. Vi på Stattutgatan vill genom vårt arbete skapa en trivsam miljö, ge en god omvårdnad och jobba med respekt för hyresgästernas integritet. Vi söker nu tre nya medarbetare som vill bli en del av vår arbetsgrupp, en till Stattutgatans äldreboende och två till boendets demensenhet.

Vad gör vi?
Våra arbetsuppgifter består bland annat av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som arbetar för att stärka den enskilde i sin vardag så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, arbete med genomförandeplaner och social dokumentation. Vi på Stattutgatan ger hyresgästerna möjlighet att delta i olika aktiviteter både på enheten tillsammans med personal och gemensamt i vår träffpunkt där aktiveringspersonal arbetar.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Vi söker vidare dig som är initiativtagande, flexibel samt har god datorvana. Som person är du stabil och kan arbeta lika bra självständigt som i grupp. För att trivas i rollen tror vi att du dessutom är serviceinriktad, relationsskapande och strukturerad. Empatisk förmåga är en viktig faktor i yrket då det hjälper dig att sätta dig in i medborgarnas situationer. Sist men inte minst ska du självklart ha ett stort intresse av att arbeta med människor.

Vad erbjuder vi?

  • Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
  • Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
  • Arbete i en arbetsgrupp med varierande åldrar där det alltid är god stämning och som präglas av gemenskap.

Övrigt
*Ange önskad tjänstgöringsgrad.
I denna rekrytering tillsätts tre tjänster, en tillsvidaretjänst till äldreboendet och ett vikariat samt en tillsvidaretjänst till demensenheten. Ange i din ansökan vilken tjänst du är intresserad av.
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysning 
Eva Telander, enhetschef tel: 036-10 56 22
Fackliga representanter: Fackliga representanter
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.