search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare inriktning fritidshem

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTorps skola
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEfter överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-09-30
Referensnr18-60-0695
Publicerad2018-09-13
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Torps skola
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-09-30
Referensnr
18-60-0695
Publicerad
2018-09-13

Arbetsplatsbeskrivning
Vill du arbeta på en nybyggd F-6 skola?
Vill du ha roligt på jobbet? Vill du nå ännu större framgångar i ditt arbete tillsammans med våra engagerade pedagoger på skolan?

Då ska du arbeta hos oss på Torps skola! Vi behöver nu utöka personalstyrkan med ytterligare en pedagog med stort engagemang och arbetsglädje.

Vi söker dig som bidrar till elevernas bildning både när det gäller grundläggande kunskaper och en välförankrad värdegrund.

Vi vill att våra elever:
-ska känna framgång i sitt skolarbete
-ska kunna arbeta med lust och glädje
-ska få de förutsättningar de behöver för en allsidig utveckling.

Vilka är vi?
Torps f-6 skola ligger i Bankeryd, skolan ligger nära en busshållplats med täta förbindelser till Jönköping centrum under dagtid. På skolan kommer till hösten finnas ca 298 elever. Vi som arbetar på Torps skola är engagerade pedagoger med ett brinnande intresse för att utveckla vår verksamhet så att elever ges en kreativ, lärande och utmanande undervisning. Vi har det senaste inom teknisk utrustning i varje klassrum, gott om läsplattor och inte minst en mycket fin innemiljö.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med elever i åk 2-4 både på fritidshemmet och i skolsamverkan. Målet är att skapa en spännande och lärorik fritidshemsverksamhet. Tillsammans planerar man, följer upp och dokumenterar sitt arbete. Kanske är du också intresserad av att utveckla våra rastaktiviteter samt uteklassrum?

Vem är du?
Du har lärarexamen med inriktning mot fritidshem. Du är positiv, initiativrik, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är inte främmande för att arbeta temainriktat i de olika årskurserna. Grundläggande IT-kompetens är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Bitr rektor Kajsa Johansson, 036 - 10 65 40
Lärarförbundet, Magnus Borg 036-10 56 16

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.