search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Vårdare till S. Apollovägens servicebostad

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-10-05
Referensnr18-70-0156
Publicerad2018-09-14
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-10-05
Referensnr
18-70-0156
Publicerad
2018-09-14

Vilka är vi?
S. Apollovägens servicebostad är belägen på Österängen i Jönköping och riktar sig till personer med intellektuella funktionsvariationer. Till servicebostaden hör sedan tidigare 6 lägenheter men kommer att utökas till 7 inom en snar framtid. Personalgruppen arbetar med rörlig arbetstid vilket innebär att man lägger nytt schema var 6:e vecka utifrån verksamhetens behov och där det kan finnas utrymme för individuella hänsynstaganden.
För att möta upp behovet av stödinsatser behöver vi nu utöka personalgruppen. Vi tillsätter en tillsvidaretjänst och ett vikariat.

Vad gör vi?
Vi är grupp på 6 medarbetare med god sammanhållning och väl utvecklat arbetsätt, god struktur och arbetsinnehåll. Vi arbetar med ett aktivt fadderskap/ kontaktmannaskap där medborgaren är i centrum. Vårt uppdrag är att stötta och uppmuntra till ett aktivt deltagande i samhället och i vardagen. I vårt arbete utgår vi alltid från medborgarnas behov och har ett pedagogisk arbetssätt där genomförandeplanen är utgångspunkten för vårt arbete.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har gått Omvårdnads eller Barn och Fritidsprogrammet eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren finner relevant för tjänsten. Vi ser att du har erfarenhet av likande arbete. Rollen kräver att du har en god sammarbetsförmåga, är initiativtagande, strukturerad och självgående i ditt arbete. Vi tror att du som söker uppskattar att tillhöra en arbetsgrupp och ser att alla i gruppen är viktiga resurser och delaktiga i det goda arbete vi ska utföra. Det är meriterande om du har B-körkort.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder alla tillsvidareanställda:
- Vi tillämpar individuell lönesättning baserat på arbetets komplexitet.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/jour/helg.
Ange önskad sysselsättningsgrad i din ansökan.
Vi tillämpar löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Caroline Nordström, Enhetschef 036-10 73 27
Pernilla Johansson, Fackombud 036-10 26 05

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.