search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska natt till Österängen äldreboende, vikariat

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning80%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-09-30
Referensnr18-71-0175
Publicerad2018-09-12
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
80%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-09-30
Referensnr
18-71-0175
Publicerad
2018-09-12

Då en av våra fantastiska medarbetare ska vara föräldraledig söker vi en vikarie på natten. Vi söker dig som vill göra ett lika bra jobb där du har goda chanser till förlängning.

Vilka är vi?
Österängens äldreboende ligger mitt i bostadsområdet Österängen mellan Jönköping och Huskvarna med närhet till kollektivtrafik. Österängens äldreboende är vackert beläget med utsikt över Vättern och runtom bjuds det på djur och natur i form av olika fågelarter och ankdamm. Verksamheten består utav tre avdelningar med helinackordering varav en är för personer med demenssjukdom.

Vi är idag 40 medarbetare och 2 enhetschefer. Personalen representerar olika åldrar och kulturer och erbjuder bred kompetens för våra boende. Vi arbetar utefter den gemensamma värdegrunden i Jönköpings kommun samt ett arbetssätt som förutsätter ett salutogent förhållningssätt.

Vad gör vi?
Vi på Österängens äldreboende arbetar med alla förekommande arbetsuppgifter på äldreboendet. Våra arbetsuppgifter består bland annat av att ge individuellt anpassad personlig vård och social stimulans. Vi lägger stor vikt vid individernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet och det är meriterande om du har några års erfarenhet av vårdarbete främst natt. Vi söker dig som är självgående och lojal. Vardagen är händelserik och vi ser därför att du är en person som är flexibel och hjälper till där det behövs. Som undersköterska på natten kommer du att ingå i ett team om 8 medarbetare med god samarbetsanda, där de hjälps åt och ställer upp samt är ansvarsfulla och tar egna initiativ. Därför ser vi gärna att du som söker tjänsten också är initiativtagande och har god samarbetsförmåga.

Övrigt
Detta är ett vikariat som avser natten. Vikariatet kan komma att förlängas.
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Filicia Björkman, Enhetschef, 036-10 72 26
Fackliga representanter: http:/www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.