search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Utbildare - Projektledare inom lagerlogistik

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsYrkeshögskolan
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt överrenskommelse till 2019-11-30
Sista ansökningsdag2018-09-30
Referensnr18-61-0106
Publicerad2018-09-12
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Yrkeshögskolan
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt överrenskommelse till 2019-11-30
Sista ansökningsdag
2018-09-30
Referensnr
18-61-0106
Publicerad
2018-09-12

Yrkeshögskolan Jönköping söker driven utbildare!
Har du utbildning och erfarenhet gällande lagerlogistik? Är du pedagogisk, strukturerad, prestigelös och vill bidra till människors personliga utveckling? Då skall du söka tjänsten som utbildare här på Yrkeshögskolan Jönköping!

Yrkeshögskolan Jönköping drivs av Jönköpings kommun med Jönköpings Tekniska Högskola som huvudman och är förlagd till Bäckadalsgymnasiets verkstadslokaler. Vi driver utbildningar efterfrågade av näringslivet med inriktning mot industri och logistik, för att kunna hålla en hög nivå med relevanta utbildningar har vi ett nära samarbete med näringslivet samt andra intressenter i regionen. Vår värdegrund är att vi vill stå för tekniska- logistiska utbildningar i framkant. Vår vision är att vi vill vara ett av landets ledande teknik/ logistikcentra på YH nivå med hög kompetens och ett stort engagemang hos vår personal.

Om tjänsten:
Som utbildare planerar du innehållet i varje kurs så att varje studerande skall kunna tillgodoräkna sig de satta lärandemål som finns för utbildningen. Du planerar egna föreläsningar, gästföreläsningar, studiebesök, gruppuppgifter, seminarier m.m. gärna med stark anknytning till näringslivet och en framtida arbetsmiljö. Du utbildar i logistik, inom bl.a. lagerlogistik, e-handelslösningar och flödesoptimering. Rollen som utbildare erbjuder dig möjligheten att utvecklas tillsammans med kollegor i en spännande och omväxlande miljö. Du arbetar även med att utveckla och kvalitetssäkra (enligt MYH:s och JU:s riktlinjer) i pågående utbildningar samt med utveckling av utbildningarna och mot vår ledningsgrupp.

Vem är du?
Vi söker dig med utbildning inom logistik eller annat relevant område. Du har vidare en god förståelse för, samt erfarenhet inom logistik/lager, transport, produktion, e-handel och automatisering, gärna från en ledande position. Vi tror att du brinner för personlig utveckling och ledarskap, samt trivs med att arbeta självständigt i den dagliga planeringen och tillsammans med kollegor, studerande och näringsliv i det kontinuerliga utvecklingsarbetet av utbildningen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga förmågor och ser att du utöver dina logistikkunskaper även har en god kommunikationsförmåga, är strukturerad, lyhörd samt har förmågan att engagera andra. Erfarenhet av pedagogik eller didaktik är meriterande.

Hos oss får du:
• En trivsam miljö, där du får ta mycket eget ansvar
• Förskottssemester
• Möjlighet till semesterväxling
• Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
• Rabatt på gymkort och biobiljetter

Välkommen med din ansökan!
Tillträde sker under hösten, enligt överenskommelse. Heltid, Dagtid, Tidsbegränsad anställning. Intervjuer kan komma att hållas under ansökningstiden och tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. För att underlätta rekryteringen bifoga gärna för tjänsten relevanta betyg och intyg när du söker samt minst två referenser.

Vill du veta mer?
Utbildningsledare: Cathrine Dånsjö, mail: cathrine.dansjo@jonkoping.se, tele: 0702 63 15 17
Huvudlärare i Värdeskapande Logistik: Daniel Karlsson, mail: daniel.karlsson2@jonkoping.se

Fackliga organisationer

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.