search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsBäckalyckans fo
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-01-07 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-09-28
Referensnr18-60-0680
Publicerad2018-09-07
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Bäckalyckans fo
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-01-07 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-09-28
Referensnr
18-60-0680
Publicerad
2018-09-07

Arbetsplatsbeskrivning
Bäckalyckans förskoleområde består av Solstickans förskola, Bäckalyckans förskola, Junedals förskola, samt Västra förskolan. Förskolorna ligger på väster i centrala Jönköping. Förskolorna har gångavstånd till ex stadsparken som regelbundet besöks.

Arbetsuppgifter
Du ska tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget utveckla och driva den pedagogiska verksamheten efter intentioner i våra styrdokument. Från och med hösten 2018 startar vi vårt arbete med Hållbar utveckling som kommer att prägla områdets arbete under de närmaste åren.
Vi har planeringsmåndagar, vilket betyder att all personal har arbetstid till klockan 18.00 på måndagar. Planerings-, reflektions-, och mötestid ligger då.
Vi har egna pooler som alltid tar hand om barnen från kl. 16.30.
Vi berättar mer om detta när du/Ni kommer till oss på intervju.

Kompetenskrav
Förskollärare. Vi söker en tydlig pedagogisk ledare. Som tillsammans med arbetslaget tar ansvar, utvecklar och driver det systematiska kvalitétsarbetet utifrån våra styrdokument. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du ska ha god förmåga att samarbeta med andra.
Grundläggande It- kompetens.

Övrigt
Vi har flera tjänster på våra förskolor.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot din ansökan snarast.
Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Länk: till belastningsregistret

Upplysningar
Anna Backehed förskolechef 036 107206
Curt Junvik bitr. förskolechef 036 103005
Ann-Sofi Lindster Lärarförbudet 036 107205

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.