search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska natt

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsGjutarens äldreboende
AnställningsformTillsvidare
OmfattningAnge önskad
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-09-20
Referensnr18-71-0164
Publicerad2018-09-05
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Gjutarens äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
Ange önskad
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-09-20
Referensnr
18-71-0164
Publicerad
2018-09-05

Vilka är vi?
Gjutarens äldreboende är ett äldreboende med hemtjänstinsatser. Det ligger centralt beläget i Norrahammar med bra bussförbindelser. Gjutaren består av 41 lägenheter och är uppdelat på två enheter. Det finns ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner och personalen arbetar efter ett fastställt schema.

Hos oss är vi en god och sammahållen arbetsgrupp på totalt 27 medarbetare. Nattlaget består av 6 medarbetare.

Vad gör vi?
Hos oss arbetar vi med alla förekommande arbetsuppgifter på äldreboende. Arbetsuppgifterna består av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt erbjuda social stimulans. Vi lägger stor vikt vid de boendes integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av nattarbete inom äldreomsorg. Du är en stabil och empatisk person som har lätt för att anpassa dig till olika situationer. Du samarbetar bra med andra och kan självständigt planera och utföra ditt arbete och tar egna initiativ.

Övrigt
Urval sker löpande så välkommen att söka redan idag!
*Ange önskad sysselsättningsgrad i din ansökan.

Jönköpings kommun erbjuder alla anställda gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar och rabatt på träningskort, biobiljetter och länstrafikens årskort.

Upplysningar
Enhetschef Lauri Tuovinen, 036-10 20 54
Fackliga representanter: www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.