search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Stödpedagoger till Karlavägens barnboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-09-26
Referensnr18-70-0152
Publicerad2018-09-05
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-09-26
Referensnr
18-70-0152
Publicerad
2018-09-05

Vi söker tre stödpedagoger till Karlavägens barnboende och planerar att starta ytterligare ett nytt barnboende. Vill du vara med och starta upp ny verksamhet från grunden? Då är detta chansen för dig, skicka in din ansökan idag!

Vilka är vi?
Karlavägens verksamhet riktar sig mot barn och ungdomar med diagnoser inom autismspektrumet och/eller särskilt stora behov av en individuellt utformad verksamhet. Arbetsplatsen är belägen i Tenhult. I nuläget finns det två barn- och ungdomsboenden på Karlavägen. Vi söker medarbetare som inledningsvis kommer att arbeta med att samordna, handleda och stötta gruppen i det pedagogiska arbetet.

Vad gör vi?
På barn- och ungdomsboendet bor medborgarna permanent. Vi jobbar med ungdomarna som är i särskilt behov av trygghet, kontinuitet och struktur. Individens behov är alltid i centrum och vi ger stöd i form av pedagogiska insatser och lågaffektivt bemötande. Vi genomför omvårdnadsarbete och är delaktiga i ungdomarnas aktiviteter. Vi arbetar utifrån kontaktmannaprincipen, vilket innebär att vi har kontakt med bland annat föräldrar, skola, fritids och daglig verksamhet.

Vem söker vi?
Du är utbildad socialpedagog/ stödpedagog/ behandlingspedagog eller har motsvarande utbildning som arbetsgivaren finner relevant för tjänsten. Du har en lugn och trygg personlighet samt har god förmåga att på ett tydligt sätt kommunicera. Du förväntas tillsammans med övriga medarbetare planera och strukturera arbetet på ett självständigt, flexibelt och ansvarsfullt sätt. Då vi planerar att starta ytterligare ett barnboende har du möjlighet att vara med i starten av en ny verksamhet och sätta din egen prägel på verksamheten. B-körkort är ett krav.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, vi söker dig som är rätt person för jobbet.

Vi erbjuder:
- Vi tillämpar individuell lönesättning.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetet är förlagt till vardag, helg, dag, kväll och journatt.
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Sejla Memic, Enhetschef 036-102105
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.