search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Kock till kockresursen

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsKockresursen, Äldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
TillträdesdagOmgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-09-19
Referensnr18-71-0167
Publicerad2018-09-04
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Kockresursen, Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-09-19
Referensnr
18-71-0167
Publicerad
2018-09-04

Vill du vara med och utveckla Sveriges bästa äldreomsorg – välkommen till oss i Jönköping.

Vilka är vi?
Vi är 2300 tillsvidareanställda medarbetare med det gemensamma målet att erbjuda våra medborgare ett brett utbud av vård och omsorg av hög kvalitet. Mat och kosthållning är en av de viktigaste delarna i detta arbete. I våra 20 kök jobbar totalt 130 medarbetare och vi levererar tillsammans i snitt 4000 portioner per dag till våra medborgare i form av måltider i våra egna restauranger och matkorgar för distribution till enskilda hem.

Nu söker vi en kock till vår kockresurs! Du kommer att tillhöra en arbetsgrupp bestående av 20 kockar.

Vad gör vi?
Vår matlagning sker från grunden och vi tillagar även specialkoster. I arbetet ingår också att göra viss varubeställning, egenkontroll samt att utföra övrigt förekommande arbetsuppgifter inom storkök såsom disk, städ och servering. Du kommer att lägga ditt schema själv utifrån våra ramar och kommer gå runt i våra 20 kök.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en slutförd kockutbildning och med fördel några års erfarenhet från storkök eller restaurang. Du har ett genuint intresse och känsla för matlagning, med viljan att vara med och fortsätta utveckla nyheter/metoder. Att arbeta som kock i vår resurs ställer stora krav på flexibilitet där man snabbt måste ställa om till nya verksamheter, personalgrupper och behov. Du som söker har lätt för att samarbeta och självständigt kunna utföra ditt arbete samt har förmåga att arbeta i ett högt tempo. Ditt fokus är god kvalitet och att du sätter våra gäster i centrum ser vi som en självklarhet.

Det är meriterande om du har goda kunskaper inom IT-baserade kostprogram samt har ett B-körkort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
- I våra kök jobbar vi med professionell matlagning på dagtid och med trygga anställningsvillkor.
- Vi är måna om att våra medarbetare ska må bra och vara friska, varför vi aktivt arbetar efter vår friskvårdspolicy samt erbjuder rabatter inom friskvårdsområdet.
- Rabatterade priser på länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.

Övrigt
Ange önskad sysselsättningsgrad i din ansökan. Arbetet är förlagt till dagtid och kocken lägger själv sitt schema. Vi ser dock helst att man tjänstgör minst var tredje helg. Rekryteringsprocessen sker löpande.

Upplysningar
Christina Bergholm, Kostchef, Telefonnummer: 036-102545
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.