search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Personlig assistent/vårdare till Daglig verksamhet

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen, Lindens dagliga verksamhet
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-09-18
Referensnr18-70-0153
Publicerad2018-09-11
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen, Lindens dagliga verksamhet
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-09-18
Referensnr
18-70-0153
Publicerad
2018-09-11

Vilka är vi?
Lindens dagliga verksamhet ligger på Strandängen alldeles intill Vättern. Lindens verksamhet riktar sig till personer med flerfunktionshinder där grav utvecklingsstörning utgör en av funktionsnedsättningarna. Vi är 12 medarbetare som jobbar på verksamheten.

Vad gör vi?
Daglig verksamhet har som mål att skapa meningsfull sysselsättning som ska bidra till ökad livskvalitet med personlig utveckling, stimulans och gemenskap samt främja delaktighet i samhället. Vi erbjuder olika värdefulla aktiviteter med varierande inriktning i syfte att främja individens hälsa och välbefinnande. På Lindens arbetar vi med sinnesstimulering, motorisk träning och kommunikation.

Vad innebär tjänsten?
Du ansvarar för det dagliga omvårdnadsarbetet och är ett stöd för deltagaren i aktiviteterna som är utformade efter dennes förmåga, behov och intresse. Några av aktiviteterna vi erbjuder är upplevelserum, utevistelse, gymnastik i grupp, individuella träningsprogram och gåträning. De dagar personen inte är på plats arbetar du med våra andra deltagare som vårdare.

Vem söker vi?
Du som söker är utbildad undersköterska eller personlig assistent och har erfarenhet av liknande arbete. Det är önskvärt om du har kunskaper inom teckenkommunikation. Som person är du trygg, stabil och flexibel. Du är lyhörd och kan anpassa ditt förhållningssätt utifrån människors olika förutsättningar. Du är empatisk, samarbetar bra med andra och kan skilja på det privata och professionella.
Du får gärna tycka om hästar och kan inte vara allergisk då du kommer följa med deltagaren och rida en gång per vecka.

Övrigt
Arbetstiden är dagtid.
Tjänsten är på 80-100%, 80% som personlig assistent och 20% som vårdare.
Provanställning tillämpas.
Vi tillämpar löpande urval, välkommen in med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Jennie Lundin, Enhetschef, tel: 036-10 75 46
Fackliga representanter: http:/www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.