search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Gymnasielärare i engelska

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsBäckadalsgymnasiet
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100 %
Tillträdesdag2018-11-05 till 2019-10-31*
Sista ansökningsdag2018-09-23
Referensnr18-61-0104
Publicerad2018-09-05
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Bäckadalsgymnasiet
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2018-11-05 till 2019-10-31*
Sista ansökningsdag
2018-09-23
Referensnr
18-61-0104
Publicerad
2018-09-05

Bäckadalsgymnasiet:
Är ett studie- och yrkesförberedande gymnasium med ett stort antal gymnasieutbildningar (BA, EE, FT, RL, IN, HV, TE, HT, Introduktionsprogrammen IMSPR, IMIND, IMYRK och IMPRO samt lärlingsutbildning och lärvux).

Vår helhetsidé grundar sig på fem värdeord som ska prägla vår verksamhet. Värdeorden har tagits fram av all personal gemensamt och beskriver vad vi vill ska karaktärisera Bäckadalsgymnasiet. Värdeorden är länken mellan statliga och kommunala uppdrag i vår vardag. De vägleder oss i våra möten med alla elever. Alla beslut ska präglas av dessa värdeord: elevfokus, tydlighet, respekt, höga förväntningar och delaktighet/samarbete. Mer om våra värdeord.

Dina arbetsuppgifter:
Består av undervisning i engelska på gymnasienivå. Utöver detta har du uppgifter som bland annat mentorskap. Du är en del av skolans helhet och samarbetar med elever, vårdnadshavare, lärare, elevhälsoteam, skolledning och övrig skolpersonal. Du skapar miljöer som främjar elevernas utveckling och lärande samt deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

Vi vill att du:
Har gymnasielärarexamen och lärarlegitimation i engelska. Erfarenhet av undervisning på gymnasiet är meriterande. Som person är du ansvarsfull, social och flexibel. Du är vidare intresserad av att vara med och utveckla den pedagogiska verksamheten med fokus på undervisning och elevernas lärande. Du har också en god pedagogisk förmåga och lätt för att samarbeta. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

För att underlätta rekryteringen:
Ber vi dig bifoga för tjänsten relevanta betyg och intyg när du söker samt minst två referenser. Tänk även på att lagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag från belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång, varpå det kan vara bra att beställa ett registerutdrag redan vid ansökan.

Vill du veta mer om tjänsten:
Rektor: Lars Bärleving, tfn 036-10 62 75 mail: lars-gunnar.barleving@jonkoping.se
Lärarnas Riksförbund: Henrik Ockander, tfn 036-16 63 38 , mail: henrik.ockander@jonkoping.se
Lärarförbundet: Bernt Ringström, tfn 036 - 10 78 61, mail: bernt.ringstrom@jonkoping.se

Fackliga organisationer

Välkommen med din ansökan!
*Vikariatet kan eventuellt komma att förlängas och övergå i tillsvidareanställning.

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.