search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Hammargårdens demensenhet

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
OmfattningEnl överenskommelse
TillträdesdagOmgående
Sista ansökningsdag2018-09-16
Referensnr18-71-0160
Publicerad2018-08-30
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
Enl överenskommelse
Tillträdesdag
Omgående
Sista ansökningsdag
2018-09-16
Referensnr
18-71-0160
Publicerad
2018-08-30

Vilka är vi?
Hammargården är ett äldreboende i Norrahammar, ca 1 mil söder om centrala Jönköping. Äldreboendet har 30 lägenheter varav 20 lägenheter är för personer med demens eller demensliknande symtom.

Vad innebär tjänsten?
Hos oss arbetar vi med att stötta de boende i deras vardag. Vi utgår från individens egna förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag hanterbar och meningsfull. Vi erbjuder stöd och hjälp med hög kvalité för ett möjliggöra ett självständigt liv för var och en utifrån de egna förutsättningarna. Vi arbetar med relationsskapande kontaktmannaskap, i arbetet ingår även social dokumentation och aktivt arbete med genomförandeplaner.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet av demensvård. Som person är du stabil, flexibel och initiativrik. Du är relationsskapande, lyhörd och tillmötesgående och har förmåga att sätta dig in i hyresgästernas situation. Du är duktig på att självständigt planera och utföra ditt arbete på ett effektivt sätt. Du kommunicerar väl i såväl tal som skrift.

Vad erbjuder vi
- En god arbetsmiljö med engagerade kollegor.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel.

Övrigt
Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag.
Körkort och tillgång till bil är en fördel för att du ska kunna ta dig till arbetsplatsen då bussförbindelser kan vara otillräckliga.

Upplysningar
Enhetschef Ann Hennig, 036 10 36 19
Fackliga representanter: www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.