search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Medarbetare till Stattutgatans psykiatrienhet

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsStattutgatans äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
TillträdesdagOmgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-09-18
Referensnr18-71-0162
Publicerad2018-08-30
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Stattutgatans äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-09-18
Referensnr
18-71-0162
Publicerad
2018-08-30

Nu söker vi en medarbetare till stattutgatans äldreboende med brinnande intresse för psykiatri. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vilka är vi?
Stattutgatan är ett äldreboende beläget på Dalvik i Jönköping med goda bussförbindelser från centrala Jönköping. Hos oss har vi 70 lägenheter fördelade på 6 enheter där en av dessa är psykiatrienheten. Vi på Stattutgatan vill genom vårt arbete skapa en trivsam miljö, ge en god omvårdnad och jobba med respekt för hyresgästernas integritet. I dagsläget består vår samanhållna arbetsgrupp av ett 70-tal engagerade medarbetare som prioriterar trivsel och en god omvårdnad med hög servicenivå. Nu söker vi en medarbetare som vill bli en del av vår arbetsgrupp!

Vad gör vi?
Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vårt uppdrag handlar om att är att vara professionella yrkesutövare som arbetar för att stärka den enskilde i sin vardag så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. I arbetet ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, arbete med genomförandeplaner och social dokumentation. Vi på Stattutgatan ger hyresgästerna möjlighet att delta i olika aktiviteter både på enheten tillsammans med personal och gemensamt i vår träffpunkt där aktiveringspersonal arbetar. Arbetets karaktär är varierande och ger möjlighet till utveckling.

Vem söker vi?
Du som söker är utbildad undersköterska eller har en utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av omvårdnadsarbete och psykiatri. Vi söker dig som tycker om att jobba i grupp och har en god samarbetsförmåga. Samtidigt ska du behärska självständigt arbete. Som person är du stabil, initiativtagande och flexibel. Vi värderar även empatisk förmåga då det hjälper dig att sätta dig in i de situationer medborgarana ställs inför. Självklart ska du ha ett stort intresse av att arbeta med människor! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
-Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
-Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
-Arbete i en arbetsgrupp som alltid har god stämning och som präglas av gemenskap.

Övrigt
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg. Ange önskad tjänstgöringsgrad i din ansökan.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Nejra Fekovic Kasumovic, Enhetschef, 036-102075
Facklig representant: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.