search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Vårdare till Östra storgatans serviceboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen, Boende-korttids
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag2018-12-01
Sista ansökningsdag2018-09-21
Referensnr18-70-0150
Publicerad2018-08-31
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen, Boende-korttids
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
2018-12-01
Sista ansökningsdag
2018-09-21
Referensnr
18-70-0150
Publicerad
2018-08-31

Vill du vara med och starta och utveckla en servicebostad från grunden? Då är detta chansen för dig, skicka in din ansökan idag!

Vilka är vi?
Servicebostaden ligger på Östra storgatan nära Vätterstranden med bra bussförbindelser. Verksamheten ligger i samma byggnad som flera andra kommunala verksamheter bla en servicebostad som vi samarbetar med. Servicebostaden är i uppstarten och vi söker flera medarbetare som vill vara med och sätta sin egen prägel från början.

Vad gör vi?
Arbetssättet är individuellt planerat stöd som utformas utifrån ett socialt, pedagogiskt och motiverande perspektiv. I vårt arbete utgår vi alltid från medborgarnas behov och har ett pedagogisk arbetssätt där genomförandeplanen är utgångspunkten för vårt arbete. Vi arbetar med fadderskap som är viktigt för att få en helhetsbild kring medborgarens behov och insatser men också för trygghet för den enskilde.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har gått Omvårdnads eller Barn och Fritidsprogrammet eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren finner relevant för tjänsten. Rollen kräver att du har en god sammarbetsförmåga, är initiativtagande, strukturerad och självgående i ditt arbete. Vi tror att du som söker uppskattar att tillhöra en arbetsgrupp och ser att alla i gruppen är viktiga resurser och delaktiga i det goda arbete vi ska utföra. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom omvårdnadsyrket.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder:
- Vi tillämpar individuell lönesättning baserat på arbetets komplexitet.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/jour/helg.
Ange önskad sysselsättningsgrad i din ansökan.
Provanställning kan komma att tillämpas.
Vi tillämpar löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Patric Danielsson, Enhetschef 036-10 52 87
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.