search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsLjungarums Förskoleområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2018-10-01
Sista ansökningsdag2018-09-16
Referensnr18-60-0617
Publicerad2018-08-27
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Ljungarums Förskoleområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2018-10-01
Sista ansökningsdag
2018-09-16
Referensnr
18-60-0617
Publicerad
2018-08-27

Välkommen till Ljungarums förskoleområde!
Ljungarums förskoleområde ligger i kommunens södra del cirka 4-5 km från centrum. På området ingår Strömsbergs förskola med fyra småbarnsavdelningar 1-3 år och tre syskonavdelningar 3-5 år samt Älgstigens förskola med tre småbarnsavdelningar 1-3 år och tre syskonavdelningar 3-5 år
Våra förskolor ligger i härliga natursköna områden nära till skog o sjöar. Vi har en hög andel förskollärare på våra avdelningar och många har lång yrkeserfarenhet.
Ljungarums förskoleområde har som kompetensutbildning detta läsåret IT för bättre lärande och vi kommer att delta i ett projekt "Flerstämmig undervisning i förskolan" Fundif. Vi kommer även att bli en övningsförskola till Högskolan till höstterminen 2018.

Arbetsuppgifter
Du ska tillsammans med kollegor och chef skapa en trygg, rolig och lärorik förskolemiljö.
Som förskollärare har du ansvar för den pedagogiska verksamheten och att undervisningen och utbildningen sker enligt förskolans styrdokument. Planera, utvärdera och dokumentera verksamheten utifrån barnens intresse och barnens rätt att få ny erfarenhet, ett förändrat kunnande och möjlighet till inflytande och delaktighet

Kompetenskrav
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och har god kunskap i IKT. Du ska bidra till ett positivt arbetsklimat, en mycket god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete som förskollärare.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Länk till ansökan om utdrag ur belastningsregistret

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar om tjänsten
Förskolechef Marie Berg 036-102527
Bitr. förskolechef Marie Klaesson 036-102683
Fackligt ombud LF. Helena Bergström 036-103076

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.