search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterskor till Bruksgatan

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
OmfattningAnge önskad
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-09-16
Referensnr18-71-0158
Publicerad2018-08-24
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
Ange önskad
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-09-16
Referensnr
18-71-0158
Publicerad
2018-08-24

Vilka är vi?
Bruksgatans äldreboende är beläget på Torpa i Jönköping. Vi har nya fräscha lokaler då vårt äldreboende byggdes 2012. Vi har 58 lägenheter varav 20 på enheter för personer med demenssjukdom och 4 st för personer med särskilda behov. Vi arbetar efter ett salutogent synsätt. Det innebär att vi ser till det friska och de möjligheter och resurser som finns hos varje person. Utgångspunkten är den nationella värdegrunden som lägger stor vikt vid att den som bor på Bruksgatans äldreboende ska uppleva trygghet, delaktighet och meningsfullhet. Medborgare som bor på Bruksgatans äldreboende har omfattande behov av stöd i sin dagliga livsföring.

Vad gör vi?
Hos oss arbetar vi med alla förekommande arbetsuppgifter på äldreboende. Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid individernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Du är utbildad undersköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen och gärna erfarenhet inom demensområdet. Du är en empatisk person som har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Du är stabil, strukturerad och kan självständigt planera och utföra ditt arbete. Du är flexibel, arbetar bra med andra och behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.

Vad erbjuder vi?
- Positiv och utvecklande arbetsklimat
- Bra arbetsmiljö med tillgång till återhämtningsfåtöljer
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter
- Betald semester redan första anställningsåret
- Förmånscykel

Övrigt
I denna rekrytering är det flera tjänster som ska tillsättas.
Vi tillämpar löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Enhetschef Lotta Karlsson, 036-10 71 46
Enhetschef Marjeta Jesenicnik 036-10 71 20

Fackliga företrädare, se www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.